Bunu yapan hayvan olmaz

Selamun aleyküm kardeşim anlayana gerçekten iyi bir görsel ders var bu videoda.....Teşekkür ederim....

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
aralık ayında bunu sokaktan almıştım....şimdi bu hale geldi....

son zamanlar da kendini biraz dağıttı :thumleft:

YA arkadaşlar bende yavru bır köpeği daha gözlerı kapalı kapıma bırakmışlar bende kıyamadım beslıyorum şimdi 2.5 aylık oldu veterınere göturdum aşılarını yaptırdım .Cok şeker bır köpek oldu .ama artık bakmakta zorlanıyorum komşularım tarafından adı da eses ss yanı sözümü cok dınlıyor ve bayramda 2 gun yoktum eses dukkanımın kapısından ayrılmamış hiç komşu esnaflar söyledı .şimdi bahçesı olan daha ıyı bakabılecek arkadaşım varsa verebılırım köpeğin cınsı veterınerın dedığıne göre sağlam bekçi köpeği olurmuş karabayır kırması denılıyor .

Kocaeli İl Temsilcisi
anlamlı video için teşekkürler.. bir kaç gün önce açılmış benzer bir konu geldi aklıma ...:)

dünya tersine dönüyor hayvanlar bile insanın yaptıklarını yapmıyor ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeryüzüne bir bakın,sizi çevreleyen sokaklara,tepelere,ormanlara,insanlara,dünyanıza bir bakın,dünün nasıl değiştiğine bir bakın...Hayvanların insanlaştıran,insanlarında h....laştıran küresel bir düzenin parçası değilmi herşey....

Beyler ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bu videoda, ölü bir köpekle çiftleşmeye çalışan başka bir köpeğin görüntüleri var... :)
Yani ben hayvanların yaşam hakkına saygı duyulmamasıyla arasındaki bağlantıyı kuramadım :)

Beyler ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama bu videoda, ölü bir köpekle çiftleşmeye çalışan başka bir köpeğin görüntüleri var... :)
Yani ben hayvanların yaşam hakkına saygı duyulmamasıyla arasındaki bağlantıyı kuramadım :)

Hocam neyin kafasını yaşıyosun:sunny::cherry:

Mersin İl Temsilcisi
bu dünya "hepimizin" derken, hepimizi dikkate almak gerekiyor :)

Evet köpekte besledim kedide.Yani hayvanların hal ve hareketlerinden az çok anlarım...
Yalnız benim sana söylediğim videonun tamamı içindi. Sen videodaki bir kesitten bahsettmişsin sadece, tamamı değil :wiinkk:

Evet videonun devamı varmış sonradan izledim tamamını :) Ama baştaki fırlamanın niyeti kesinlikle farklı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar