Bunu ne yaparsınız ?

Adam şerefsiz değil kardeş :) Tam tersine şerefkli bir Çin vatandaşı.

O adam motosikletlilerin az ilerde kapkaç yaptığını görünce duruyor ve bu şekilde herifleri deviriyor. Yerden kalkan adamlar buna doğru yönelince kaçmaya başlıyor ancak çevredeki insanlar karınca gibi üşüşerek kapkaççıları etkisiz hale getiriyorlar ve polise teslim ediyorlar. O şerefsizde ülkede kahraman ilan ediliyor :)

Bu video o olayın sadece küçük bir kısmı. İnternette fuul versiyonu bulabilirsin ...

haaa ozaman şu baslıgı düzeltelim ya adamların günahlarini almayalım Allahin çinlileri :):queen:

O adam motosikletlilerin az ilerde kapkaç yaptığını görünce duruyor ve bu şekilde herifleri deviriyor. Yerden kalkan adamlar buna doğru yönelince kaçmaya başlıyor ancak çevredeki insanlar karınca gibi üşüşerek kapkaççıları etkisiz hale getiriyorlar ve polise teslim ediyorlar. O şerefsizde ülkede kahraman ilan ediliyor :)

Bu video o olayın sadece küçük bir kısmı. İnternette fuul versiyonu bulabilirsin ...

ulan ne oluyor dedim ben de başlığı görünce herife helal valla ala bisikletli geçirdi yahu çok güldüm:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o yerdeki asfalt varya, adamı bi güzel yatırırdım.
o bisikletin jant tellerini varya, adama bi güzel......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

bir gariplik sezdim, yazacaktım... iyi yapmış o zaman.

hadi :bestmt: sokaklara

::friends: hepimiz pedalcıyız, hepimiz bisikletiz... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar