Bunu Deneyen Var mı Çok Korkunçlu Birşey mi? Roller Coaster..

Benim oğlum peşpeşe 5 sefer bindi. 14 yaşında...
Giriş çıkış arası uzun olduğundan zaman alıyor toplam yolculuk 30 sn sürüyor.0-120 km hızlanma 2 saniye mi neymiş...
Ben denemedim tamamen prensiplerimden yani başka bişey değil... ;)

Ya ikidir denk geliyorum görevli binecekmisiniz beyefendi diyor..Yok abi korkuyorum diyip bırakıyorum bir iki kişi daha gazlarsa binerim mutlak :D

O taraftan geçerken uğrıyayım bari binilmezmi buna be hacıko

Ben gittiğimde sansa bu tamirdeydi binemedim içimde kalmıştı. En iyisi bu ama oradaki eğlence aletlerinden. Birde adalet kulesi vardı hakikatten oda baya iyi tavsiye ederim :D

Lan bana sınırsız beleş nede olsa yarın gidip deneyeceğim ölürsem sizden hea :D

8. saniyeden çok ben ilk kalkıştan o 8.saniyeye kadar olan bölümde çok tırstım.Sanki o rampaya kadar yavaş yavaş çıkacağız oradan aşağı salacak zannettim.Öyle değilmiş. :)

Çok pahalı aga.

Git sınırsız kart al müdür ben öyle yaptım aldığımdan beri 5 film izledim sayısını hatırlamadığım kadarı ile oyun salonunda arcade oyun konsollarında oyun oynadım lunaparkta 10-12 makinaye bindim akvaryuma girdim yarın gidip karting yapacağım kuruş para vermedim :D

Ben buna binsem ölürüm heralde.

Dün motorla bi hızlı kalkış yaptım. İçim bulandı çıkaracaktım yediklerimi. Buna hiç dayanabileceğimi düşünmüyorum. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bindim , ilk binişte kalbiniz hızlı atıyor fakat sonrakilerde pek bi etki etmiyor. Böyle yan verdiği yerler çok tehlikelidir bi arkadaşımın kafasını elimle eğmesem belki 1 can alırdı bu alet .

2 tane iri kıyım siyahi beylerle günah dolu bı gece yasasam gene binmem .

Hıza müdahale edemiyorsam o işte ben yokum .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok da abartı bir roller coaster değil açıkçası. İlk inişten başka bir cazibesi var mı?

Trafikte motosiklet çok daha tehlikeli, ve virajlı yolda çok daha zevkli.

bu gibi korkunç makineler her seferinde ilgimi çekmşiltir ama indikten sonra tövbe ettirir.Antalya'da yok olsa denerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar