Bunları yapan bir satıcıya bir daha gidermisiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asla gitmem ve kaskı kafasında paralarım adi soyguncular

ALLAH cezaını verir..

Satıcı insafsızmış cünkü sefabet kasklar onlara gelişi 20 ytl hı alırken motor yanında bedava vereydi.Bizde motoru aldıgıızda 2 tane sefa vermişlerdi bi de para mı vercektim sefalara.Neyse geçmiş olsun kafana takma artık aklına geldikce sinirlenirsin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir bayii bunu nasıl yapar ya aklım almıyor şimdi çokmu kar yapmış oldu al işte arkadaş hangi bayii olduğunu yazmış bence iğrenç bir durum çok yazık ya gerçektende kimsede ticaret anlayışı kalmamış.Ne demiş eskiler herkes ticaret adamı olamaz.

abi çok yazık bu tip insanlara,yuh yani yazıklar olsun.
sonrada ağlıyorlar,siftah etmeden dükkan kapatıyoruz diye.bi gelen bi daha gelirmi.beter olsunlar:pr:

asm

Yüksek fiyat çekme olayını ben kesinlikle hazmedemem.

Gerçi eskisi gibi yapmıyorum. Birşey almadan evvel nerede ne kadar diye epey sorup soruşturuyorum.

Yanlış bilmiyorsam alınan bir ürünün değerinin piyasa fiyatının üstünde olduğunu öğrendiğiniz anda o ürünü iade edebilme hakkı var tüketicinin

Gerçi 120 ytl için mahkemelerde uğraşılır mı bilemem ama bu işi yapan firmanın burada telaffuz edilmesi daha çok koyar oraya!

Parça bekleme olayı malesef Kymco'da da var.

Km telini 2 hafta (veya daha fazla;net hatırlayamadım.),arka fren kolunu ise 3-3.5 hafta beklemiştim.

Km teli neysede fren kolunun eksikliğini epey hissettim.

Her parça neden her defasında dışardan gelir buna bir anlam verebilmiş değilim!

Son düzenleme:
sana tek diyebileceğim şey geçmiş olsun iyi kazıklamışlar seni.bundan sonra bişey alırken bence bilen birine danış veya konu aç.bu o kadarda zor olmamalı

adımızı karalamaya yönelik cevap

değerli arkadaşım. tarafımıza bu sitede yapmış olduğun karalama için seni kınıyorum.Evet ben hala petsa motor sitemde kymco modelleri için 100000 km GÜVENCE olarak yazıyorum ama tekrar ediyorum 100000 KM GÜVENCE olarak ben garanti diye sadece tgb motorlarda o ifadeyi yazıyorum.Hem safebet kaskı 120 ytl ye aldığını yazmışsın.Ben de 120 ytl ye safebet kask yok arkadaşım.Başka kaliteli kasklardan 220 kadar var ama safebet kask bile 120 ytl ye yok.Bu da bizden sana ve senin mesajını okuyanlara cevabımızdır.

Arkadaşım bu yaptıkları yanlarına kalmasın.Git diğer bütün forumlara da aç bu başlığın aynısını.

Petsa durumu inkar eden bir açıklama yapmış. Oysa 100.000 km. motor güvencesi ibaresi şu anda bile duruyor. İsteyen www.sahibinden.com'a girip baksın. Bana sattıkları kaskı da inkar ediyorlar. Pes doğrusu. Bu tür esnaflara dikkat etmenizi öneririm.

bu motorcular çokk çakall aynıı kaskıı bn satıyorum ya 50 bile deil 30 milyon ahh bee abim nie araştırmıyonnnn

Tamam baktım siteye...

Senin modelin olan ck125.. 100bin km garanti yazısı kaldırılmış..
Yani ilan güncellenmiş..
.
[EK]İstanbul (Anadolu Yakası) / Üsküdar
İlan Tarihi 29-02-2008
Marka Kymco
Model CK 125 Pulsar
Tipi Commuter / Moped
Motor Hacmi 0 - 125
Silindir Sayısı Tek Silindir
Renk Kırmızı
KM 0
Yıl 2007
Türü Sıfır
Durumu Satılık
Kimden Motosiklet Mağazasından[/EK]

kardes gecmıs olsun.boyle durumlar ıcın guzel sozlerımız var.ama burası yerı degıl.alısverıs yapmadan sıtedekı deneyımlı arkadaslara danısırsan senın ıcın daha ıyı olur.

Yanlız KYMCO-Grand Dink 150 modelin ilanında hala 100bin km garantili yazısı hala
duruyor..Haberiniz ola sayın petsa yetkilileri..:p

Tamam baktım siteye...

Senin modelin olan ck125.. 100bin km garanti yazısı kaldırılmış..
Yani ilan güncellenmiş..

Bende takip ediyorum. Şu an itibarıyla 100.000km motor güvencesi yazısını kaldırmışlar. Yazdığım yazının bir faydası olduğunu görmek sevindirici.

Ben dün siteye girip baktığımda 100bin garantisi vardı..
Ne olur neolmaz diyede sitedeki ilanın bir kopyasınıda almıştım..::belge::
Şimdi baktım silinmiş.. ::belge::
Güzel bir sıyrılma taktiği...Ne diyelim...
Bak petsa da ofline olmuş..
Galiba ilanlarını kontrol edecek...:cherry:

Yanlız KYMCO-Grand Dink 150 modelin ilanında hala 100bin km garantili yazısı hala
duruyor..Haberiniz ola sayın petsa yetkilileri..:p

Kymco'nun Scooterleri 100.000km garantili. Yani Grand Dink İlanında hata yok. Yanlış olan 30.000km. garantisi olan ck 125 modelinin de 100.000km. garantili diye duyurulması.

Ben Kymco CK 125 motorumu Üsküdar Petsa Motor'dan aldım. Sonradan bazı konularda yanıltıldığımı ve fahiş fiyat uygulandığını farkettim. Şöyle ki;

www.sahibinden.com'da Petsa'nın ilanında 100.000 km. garanti yazısını görünce Kymco CK 125 almaya karar vermiştim. Ekim 2007'de mağazaya gittiğimde bu işin acemisi olduğumu baştan söyleme gafletinde bulunmuştum. Motoru aldığımda garanti belgesinde 30.000km garantisi olduğunu gördüm. Petsa aynı web sitesinde 26 Şubat 2008 tarihinde bile 100.000km. garantisi var diye duyuruyor.
Aynı mağazadan Safebet marka kaskı 120 YTL.ye aldım. Her yerde 50 YTL'ye satıldığını sonradan öğrendim. Üstelik kask bana okadar büyük oluyor ki yeni bir kask almak zorunda kaldım. "kardeşim o kask sana çok büyük" demediler. Ben de acemi olduğum için ne verdilerse aldım. Bir daha da bu firmaya servis için bile gitmiyorum. Kızıltoprak'taki İstanbul motor'u tercih ediyorum.

Şimdi soruyorum. Bunları yapan bir mağazaya bir daha gidermisiniz?

acemiyim neden diyorsun ki ve safebet kask 120 ytl yazıklar olsun yaa olmaz bu kadar ,,, kardeş internete inanmam inanamamak değilde honda , kawasaki ,yamaha
aprilia ,gilera vs gibi buyuk firmalar bile veremez 100.000 bin km garanti ki kymco versın sana

teknoloji ve motor işinde kılı kırk değil 41 yarmak gerekiyor anladın sen onu

Kymco'nun Scooterleri 100.000km garantili. Yani Grand Dink İlanında hata yok. Yanlış olan 30.000km. garantisi olan ck 125 modelinin de 100.000km. garantili diye duyurulması.
Tamam paşam bende onu diyorum..Senin modelde de 100bin km garantisi öceden yazıyodu..Ben yedeğini almıştım ilanın..:wiinkk:
Şimdi ilan değişmiş..:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar