bunları bılıyormuydunuz

Bunları biliyor muydunuz?
--Kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ?
--Eğer çok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini?
--Hapsirmayi engellemeye çalisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve ölebilecegini?
--Hapsirdigin sirada gözlerini açik tutmaya çalisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini?
--Domuzlarin vücut yapilarindan dolayi hiçbir zaman baslarini yukari kaldirip gökyüzüne bakamadiklarini?
--Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konusmadigini?
--Farelerin ve atlarin kusamadiklarini?
--1 saat süreyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini?
--Çakmagin kibritten önce bulundugunu?
--Ördegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin açiklayamadigini?
--Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz oldugunu?
--Bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya çalisacaklarini:?)))
(gerçekten olmuyor di mi, yetişmiyor bile
Biliyormuydunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oluyoooooo kardeşiiim yalladımmmm...

hapşırmayla ilgili şeyleri açıklayayım hemen. hapşırırırken ağzınızdan çıkan bilimum şeyin hızı ses hızından fazla. bunu içinizde tutmaya çalışın bakalım :)

hapşırığınızı tutmayın cigerinizde yırtılma veya dış zarın zorlanmasıyla göğüs kafesinizin içine hava kaçabilir. Buda her nefes alışınızda göğüs kafesinizdeki kalp ve cigerlerin dış basınçla sıkışmasına sebep olur. 4 gün yatarsınız hastanede kaburgalar arasına açılan bir delikle içinize sarkıtılan 1 cm2 capında 40 cm uzunlugunda bir boru ile makineya bağlı geçirirsiniz günlerini elinizde bir balon sabahtan akşama kadar şişir derler. Tecrübe ile sabittir. :queen:

Bir de burun veya beyin damarlarınızda çatlama olabilir. En iyisi mi hapşırığınızı tutmayın dirseğini yalayın yeterli. :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Yani artık tıssss diye hapşıramayacağım :p ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
discovery deki efsane avcılarıda,başka bi ekipte ördek ve kaz vaklamasının yankı yaptığını ispatladılar. o yalan yani...
bu arada ii ki örnek dirseğini yalamak imkansız diye verilmiş hahhahahahahahaha ulan ne meraklıyız iddaa ya:queen:
dil izi evet evet farklı oluyo o da doğru:queen:

yalayabiliyorum ben. :queen: bunlardan bazılarını biliyordum hapsirikla olanlarını. ama bazıları bana garip geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar