SmirnouF Katılım 17 May 2006 Mesajlar 2,547 3 Şub 2007 #21 hortlatmsiniz ama ii olmus. bakin ben tarihleri bilmiyodum ama artik biliyorum
roa Katılım 21 May 2006 Mesajlar 93 4 Şub 2007 #22 + motosikletin fren mesafesinin arabalardan daha kısa olduğunu + hayabusanın dünyanın en çabuk hızlanan ilk beş araçtan biri olduğunu
+ motosikletin fren mesafesinin arabalardan daha kısa olduğunu + hayabusanın dünyanın en çabuk hızlanan ilk beş araçtan biri olduğunu
SmirnouF Katılım 17 May 2006 Mesajlar 2,547 4 Şub 2007 #23 + motosikletin on frenle durma mesafesinin arka frem mesafesinden kisa oldugu
bahadinli Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 24 Kas 2006 Mesajlar 1,218 4 Şub 2007 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. sayende ögrendık abicim...cok sağol..özelliklede lastıkler konusunda :cat: watercolours' Alıntı: yumuşak lastikler daha kolay ısınır, daha iyi tutunur, daha kolay aşınır, hızlı yaşayıp genç ölür yani. Genişletmek için tıkla ... hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhu hhühüühhüühühüüüüüüüüüüüüü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :queen: Son düzenleme: 4 Şub 2007
sayende ögrendık abicim...cok sağol..özelliklede lastıkler konusunda :cat: watercolours' Alıntı: yumuşak lastikler daha kolay ısınır, daha iyi tutunur, daha kolay aşınır, hızlı yaşayıp genç ölür yani. Genişletmek için tıkla ... hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhu hhühüühhüühühüüüüüüüüüüüüü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :queen: