bunlardaki rahatlık kimsede yok abicim ya...

Çekenin aynı anda araç kullanıyor olması çok ayrı bir ironi.
Ayrıca belki hatun farketmiyordur böyle bir durum olduğunu lütfen bunlarıda düşünelim...:pl:

hatun kısacık etekle binmiş motora eteğin açılacağını göze almış demektir :) bizede izlemk düşer :)

Ben şimdi bu konuya girip desem ki tam koruma falan kimse sallamaz dimi :):):):):)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Ben şimdi bu konuya girip desem ki tam koruma falan kimse sallamaz dimi :):):):):)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Abi, kendisinde doğal hava yastığı ve Rear Bumper olduğu için bu aplanın korumaya falan ihtiyacı yok.

Çekenin aynı anda araç kullanıyor olması çok ayrı bir ironi.
Ayrıca belki hatun farketmiyordur böyle bir durum olduğunu lütfen bunlarıda düşünelim...:pl:

Mabad dünyaya gözünü açmış, nasıl haberi olmaz. Rüzgar yumuşak yumuşak okşamıyor mu? Sadece benim kaskıma mı sulanıyor bu rüzgar?

bızım kekolar beynını acıyor, pekmezı akıtıyor dusunce; abla totoyu acmıs sadece cok mu :)

Acaba:p

2yx5j4p.jpg

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürücünün kaskı yok, e motorda plaka da göremedim?
Yani bencede bu kadar rahatlık olmaz :p

ban bullarla gelin kardeşim cbf mi ybr mi ,ehliyet alacam ,yok ilk motor önerisi budur abi arada değişik konulara girmek lazım

kask olduğundan vücudu güzel olanın yüzü çirkin olur teorisini tartışamadık mesela ,don taşlı falan gibi reklektif malzeme tanga olması dezavantaj olmuş

SUN

Bence adam (pezo) kurye. Evlere servis yapıyor olabilir.
Adamlar hizmette sınır tanımıyor gerçekten. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar