göksel garajın kumandası yedekte var kardesim cok beğendiysen kumandayı verim sana git hangisini istiyosan gez dolaş önemli olan sana bisey olmasın, Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar motosiklet sembol sadece gönüllerimiz bir olsun hepimiz trafikte yolda her an motorun üstünde aynı kaderi paylasıyoruz.
batuhan35 arkadasım tophane tarafı deilde fenerbahce tarafında olsak? olmaz mı? ayrıca sadece motoru incelemekse alt tarafı standart honda vfr... inceleyecek pek bi modifikasyon yok üstünde. ayrıca incileme ve kriminal işlemlerini bir gün hep beraber toplanalım bizim garaja gelin acarkentte tanışırız sohbet ederiz.
insanlar bazen spor giyinir bazende klasik olmayı sever, klasikler hep kalıcıdır eskimezler, sportiflik biraz daha moda popülere kaçtığı için eski model olurlar motordada bence böyledir.
shamyl, bu motorlardan önce kendime burgman400 almıştım onunla motora binmeyi öğrendim ilk motorum suzuki burg. an400 dü fakat resimleri keşke koymasamıydım diyorum umduğumdan farklı yorumlar aldım sadece amacım kendimce dikkat cekip sohbet etmek kendimi tanıtmaktı işin parasal boyutlara dökülebileceğini düsünemedim veya diğer mal varlıkları hakkında sorgular... burası sadece motosikletle ilgili bilgilere ait bir site ve bende doğal olarak resimler bölümüne motorlarımın resmini koydum.