teşekkürler sende muğlalı sayılırsın en azından suyundan içmişsin:wiinkk: senide bekleriz
neden olmasın işimiz bu:rendeer: :rendeer:super calısmalarbnıde kara kalemle çizermisinnnnn?
![]()
cezerye harikasın egitim alanlar bile bazen bukadarını beceremiyor yanlıs anlama bukadarı dedim ama bu gercekten cok güzel olmus.cok güzel olmus ellerine saglık ama işte burası turkiye ve insanlarımız sanatın yerini hala anlmıs degiller,anlamadıklarını birtarafa bırakalım saygı dahi duymuyorlar azoncede yazdıgım gibi ben inanın bukadar ilgi beklemiyordum demekki hala saygı duyan insalarımız arkadaslarımız varmış ve bu beni cok memnun etti.
Gördün işte orasına burasına cöp sokmalar kartopu atmalar turistin biri görseydi nasıl davranacagını anlatmim istersen bunu herkes biliyor, napalım bizim insanımız işte
oturus ise hiç basit olacagını düşünmemiştim zaten o soyut bir calısma konusuda ''HIZ'' dı.bir insanın süratli bir sekilde koşup finishe geldiginde dizlerinin üzerinde surunmesini soyutlamıstım.tabi bunu birazda mısır heykeline olan hayranlıgımla kaynastırmıstım:cherry: :cherry:
Adana diyebiliriz eskiden adanalıydık osmanıye il olunca artık osmanıyeli oldukosmaniye mt ye beklerim herkesi...
Haa bu arada cezerye diyorum ismini bilmedigim için yakında Erzurumda kar heykel yarısması var bizlerde katılacaz sanırım gelmek istersen veya katılmak istersen misafir edebiliriz türkiyenin heryerinden insanlar gelecek palandökene
bunlarda benim yaptıgım işler.