Bunlara Bakmayan Pişman Olur

Mersin İl Temsilcisi
çantaları benimkinin aynısı ama benim motor duymasın, galiba onu aldatacağım motor bu olur :)

dostum v motormu var bu makinede .şanzımanda baya büyük görünüyor.motorun çift görüntüsü bir acayip!

ben curiser kullanıcısı olarak beğendim ama yanaklı lastik sanki motoru boğmuş yada renk karmaşası var gibi duruyor.

ama süper keşke benimde bidene böle makinam olasa

Uzunluğu biraz fazla gibi geldi, daha doğrusu orantısız diyeyim. ya aksı biraz kısaltacaklar, ya da ön gidonu yükseltecekler.

(yuh sana yuh sen ancak bisan bisiklete binersin bu kafayla) minardi hem benim fikrim beni ilgilendirir ister bisana binerim ister harleye bana kalmış sen niye kendini yoruyonki bu benim fikrim kabul etsende etmesende :()

Güzel de tam genç işi değil.. Bu arada heybe çantaların üstündeki roadmaster yazısı ilk resimlerde pek okunmuyor... uzun da durunca "Bismillahirrahmanirrahim" mi yazıyor:queen: :queen: yaw höh bee dedim kendi kendime.. Ama bana höh !! :cherry: :cherry:

cok sahane bende bu motor olsa bınmeye kıyamam evın bir kösesine korum yani cok güzel bişi teknolojinin güzelligi de denebilir

abi mütiş motor ama bi ön camurluk işi b*k etmiş ya bukadrmı tipsiz olur bi çamurluk aynı jinlunlar ın çamurluğuna benziyo çamurluk hariç motora 10 numara benden..........

Bildiğim kadarıyla indian tarzı çamurluklar böyle oluyor zaten. Yani bu alttürün çamurluğu böyle olur. Yanlışım varsa düzeltsin biri lütfen, çok da emin değilim çünkü.

player.php

harbiden de güsell parça :D

Benim tabirimle chopper hastasıyımdır çocukluğumdan beri ama hızı da yaşamak için 30yaşıma kadar racing üstünde gerisini böle ağır bir cruiser üstünde geçireceğimin hayallerini kurar dururum.Gerçekten yaşlı motoru gibi... Ama tarz meselesidir sert bir chopper her zaman daha iyidir...Yaşlanırsam buna binerim ama mükemmel bir motor ona laf yok...

deponun üstündeki INDIAN ı DiDEM okudum puhahahahah

bence çok hoş bi makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar