estağfurullah..siz daha iyi bilirsiniz tecrubeleriniz karşısında saygıyla eyiliyorum siz bu tip kazaları daha çok gecirirsiniz allah korusun
ama böyle şeyler çok geliyor başımıza.
estağfurullah..siz daha iyi bilirsiniz tecrubeleriniz karşısında saygıyla eyiliyorum siz bu tip kazaları daha çok gecirirsiniz allah korusun
MASTER OF THE ROAD' Alıntı:motosiklet sürücüsü hatalı orda kavşak var girmeyecekse neden sağdan gidiyor sağdan gittiği için adam karaköye döneceğini sanmıştır ve motor sürücüsü yüzünden sapağı kaçırmak üzeredir frene bassa arkadan gelen ona patlar oda dalacak tabi burda motor sürücüsü çok dikkatsiz görünüyor
alakası yok dostum.
sürücü orda motoru sollayıp da sapağa girmeye çalışmamalı, böyle bişey yapması gereksiz zaten.
motorsikletlinin arkasından devam edecek, sinyalini verecek, sonra sapağına dönecek.
neden böyle birşey dedin anlamadım.
ayrıca bu bir motosikletli değil araba da olabilirdi.
istediği şeritten gider. ben sağa dönmicem diye sol şeride geçmesine gerek yok. sol şerit hızlı gidenler içindir.
sağ şeritten sol şeride geçmeye çalışması tehlikeli olur zaten. hızlı geçen bir araba olursa kazaya sebebiyet verir.
sağdaki sapaktan çıkacak olan araç sağ şeride geçmelidir doğrudur.
ama sağ şeritte giden araç sağa dönmeyecekse şerit değiştirmesine gerek yoktur.
benimde başıma arabadayken geldi.adama küfür ettim,o da bana etti bir daha sövdüm o gene sövdü çek ulan sağa dedim,ben çektim o da önümde durdu ve arabadan indi ve bana doğru yürümeye başladı.....
fekat...fekat....adama bir baktım adam 10 kaplan gücünde.beni ikiyle çarpar dörde böler.iyice yaklaşmasını bekledim sonra biranda...
sola sinyal verip gaza bastım.erkekliğin 9/10u kaçmaktır kuralı aklıma geldi.![]()
motosiklet sürücüsü hatalı orda kavşak var girmeyecekse neden sağdan gidiyor sağdan gittiği için adam karaköye döneceğini sanmıştır ve motor sürücüsü yüzünden sapağı kaçırmak üzeredir frene bassa arkadan gelen ona patlar oda dalacak tabi burda motor sürücüsü çok dikkatsiz görünüyor
arkadaşlar naçizane bir kuş bakışı çizim yaptım daha dün karşılaştığım aslında yabancı olmadığım bir olay resimlere bakın bakalım ne diyeceksini anlayışla karşılamanızı bekliyorum burası unkapanı köprüsü taksim yönü bitişi karaköy sapağı
önünüzde keskin eğimli bir virajda var solunuzdan katil sarı münibüsler vızır vızır geçer sanki patates çuvalıtaşıyor barzani şöför!!!::evil:: ::rantinp:
![]()
buda devamı!!
![]()
oysaki 3-5 saniye sabredip arkanızda devam etse yada sellektör yapıp hızlanmanızı istese bu olay hiç olmayacaktır ama asla sizin aniden gazlayıp ondan daha iyi ivmelenmeniz herifi gıcık eder işin bilinç altı sebebi budur kısaca artistlik ve sağa dönebileceğini sanmaktan başka bişeyde değilr:
canım arkadaşım öncelikle o köprüden geçtiysen bilirsin geçmediyse bişey diyemem aslında o köprü 3 şerittir ben çizmeye üşendim ayrıca arkadaki herif oto yani normal araba otobüs anlamış arkadaşlar şimdi işin sağdan gitme ihtiyacına gelince orada anlattığım gibi niyeyse millet unkapanı trafiğinden midir nedir o köprüye gelince bir gaza gelme gazla ihtiyacı duyuyoraslında bazen gece boş oldumu bende basıyorum 100km/h çıktığım oluyo ama boşken yol!. yol doluyken sağdan gidiyorum ayrıca köprünün bitimi acayip keskin ve rampalı bir viraj var arablar o süratle birden yığılıyor siz iyi manevra almazsanız aşşa uçabilirsiniz kısaca o yüzden mecbur sağdan gidiyorsunuz neyse 3 şetritten gitmiyorum çünkü sarı bakırköy taksim dolmuşları en sol 3. şeritte 120/km/h kadar çıkıyor bindiysen bilirsin yani senin o viraj yaklaşırken aniden yavaşlaman en solda gerisini sen düşün allahtan acemi değpiliz yırtıyoruz bide ben iyi gözlemciyim biraz 6.his biliyorum ne olcağını gibi! en sağdan gittiğim zaman adam birden şekildeki gibi önüme kırdığı zaman aniden yavaşlıyorsun çünkü herif o mesafede sola girmiş oluyor bile düşün artık bide arkadan bir araç gelse duramasa ha? neler olur allah korusun!r: