Bundan sonra takma adım "su silahı"dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende aldığım karar gereğince takma adımı değiştirme kararı aldım,

bu adı terk ediyorum,ERGENEKON olarak aranıza katılacağım...saygılar

hayırlı olsun.:rendeer:

bu nick değişimde eski üyelik niye kapanıyorki.bir forum sitesinde 7-8 kere nick değiştirdim ve hep aynı hesap üzerinde değişti.

Ayart(tılar)?! Ahhh, keşke. En büyük hedefimiz. :queen:

Beni ayartamazsın. Daha doğrusu biliyorsun zaten de bir daha açıklayayım. Sıfırdan rumuz seçsem ve benim için bir anlam ifade etmeyen kelime seçsem Türkçe olur. Ama "watercolours" kelmesinin benim için anlamı var. Yoksa "İşte rumuzum bu olsun, ama İngilizce olsun diye seçilmiş bir kelime değil. Kelime alındığı yerde İngilizce geçiyor.
Ama "Watergun" yeni seçilmiş bir rumuzmuş. Devşirilmesi caizdir yani :cat:.

Bu başlığın adının HİDAYETE ERENLER olarak değiştirilmesini öneriyorum.:cat:

Hidayete ermeden önceki ilk durak burası.

Ooooo Ergenekon aramıza hoşgeldin.

Tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Çiçekleri kapıdaki görevliye bırakabilirsiniz.

çok güzel bir düşünce ve hareket
tebrik ederim kendi adıma
bence bu konu anasayfaya taşınmalı

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Adını bile anmak istemediğim kişinin andığı 'döndermek' kelimesini forumun en bedbah kelimesi olarak gördüğümü, hicap duyduğumu sonra sen kimsin be adam............:)

Şakası bile korkunç yoksa ''terrible'' mi demeliyim? Öze dönmek olarak adlandırıyorum ben bu durumu zaten çok emanet duran bir isimdi. Su Silahı, Ergenekon (icraatı görelim lafta kalmasın) kısmet diğer arkadaşların da başına. :cherry:

Adını bile anmak istemediğim kişinin andığı 'döndermek' kelimesini forumun en bedbah kelimesi olarak gördüğümü, hicap duyduğumu sonra sen kimsin be adam............:)

Şakası bile korkunç yoksa ''terrible'' mi demeliyim? Öze dönmek olarak adlandırıyorum ben bu durumu zaten çok emanet duran bir isimdi. Su Silahı, Ergenekon (icraatı görelim lafta kalmasın) kısmet diğer arkadaşların da başına. :cherry:
İmzandaki Fransız boykotu resmi güzelmiş, telif istemiyorsan kullanabilir miyiz? :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ne demek Erdoğan telifler sana feda. Çok kullanılanları, adı duyulmuşları alfabetik olarak sıraladım. :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar