Bundan sonra takma adım "su silahı"dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili arkadaşlarım uzun zamandır bu siteye üyeyim üye olmadan önce de. Uzun süre takip ettim. 2004 yılında birden eski çocukluk hayalim olan motosiklet tutkusu yeşeriverdi. Motosiklet markalarını arattırırken bu siteyi buldum. o zamanlar bu kadar aktif değildi. Birkaç defa girdim ve aradan bir sen geçtikten sonra ybr sahibi oldum. Motosiklet sahibi olunca site ziyaretlerim haliyle sıklaştı. Watergun nickini de o an aklıma geldi yazdım.
Ama gelin görün ki hata yaptığımı neredeyse bir sene sonra anladım. Sebebine gelince avrupa da uzun yıllar yaşadım en son bu yaz 3 hafta mı avrupa da geçirmek zorunda kaldım. Ve bu üç hafta bana şunu öğretti. Avrupa bizi sevmiyor biz niye onları sevip onlara özenelim.
(Benimki biraz da öz eleştiri, yabancı dilde takma isim kullanan arkadaşlar üzerine alınmasın)
Kendimle tezat duruma düşmemek için nikimi değiştirmek istiyorum. Da bunu nasıl yapacağım. mod arkadaşlar sizler mi yapacaksınız yoksa ben yeniden "su silahı" takma ismi ile üye mi olayım onu bilemiyorum işte.
Tüm site üyelerine, görevli, mod, asistan ve bilimum yöteci tayfasına saygılar sevgiler.

(Son kısmı dilekçe gibi oldu aynı. Sağ alt köşeye adres ve imzamı da yazsamıydım ki.) :mrgreen:

Öncelikle bu güzel kararınız için sizi kutlarım.:rendeer:
Yönetimimizin de bu olumlu yönde ki kararınızı destekleyip takma adınızı değiştirebileceğini umuyorum.
Çünkü gerekçeniz havadan sudan sebepler,değil tabiri uygunsa hidayete erdiğiniz içindir.:cat:

cok dogru diyosun "su silahı" yabancı kültüre özenmek ilk olarak onu tanımamanın sonucu bence, yani bi boslugu dolduruyo tumuyle, bu sadece yabancı kelime kullanmak değil tumuyle "dışarda" gorulenin daha dogru ve daha iyi olduguna inanmak.. pek motosiklet ilgili değil yazdıklarım o yuzden belki yeri de değil ama ote yandan türkiye de motosiklet kullanıcılarının gerek radikal tercihler yapabildikleri gerek de daha cok yonlu oldukları için bu konuların bole yerlerde daha cok konusulması gerekiyo.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İHTİYAR;473069' Alıntı:
değil tabiri uygunsa hidayete erdiğiniz içindir.:cat:

Kalp kalbe karşıdır.
İmzamı aynen şu şekilde değiştirmeyi düşünüyordum "Hidayete ermeden önce watergun du"

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hidayete ermene sevindim, ''Susilahı'' :cherry:

hayırlı olsun...:mrgreen:

İsimlere cisimlere şekillere kıla tüye her dönem ehemmiyet vermiş bir atanın evladlarıyız...:)

Birader kararından dolayı tebrik ediyor ve bilimum desteğimi sunuyorum. Çoğu insanın, ben böyle birşey desem millet kimbilir ne güler bana diyerekten çekindiği şeyi yapabildiğin için, medeni cesaretin için kendi adıma teşekkür ediyorum.:rendeer: :rendeer:

hayırlı olsun...:mrgreen:

İsimlere cisimlere şekillere kıla tüye her dönem ehemmiyet vermiş bir atanın evladlarıyız...:)
Güzellik detaylarda saklıdır :bounce:

Sevgili arkadaşlarım uzun zamandır bu siteye üyeyim üye olmadan önce de. Uzun süre takip ettim. 2004 yılında birden eski çocukluk hayalim olan motosiklet tutkusu yeşeriverdi. Motosiklet markalarını arattırırken bu siteyi buldum. o zamanlar bu kadar aktif değildi. Birkaç defa girdim ve aradan bir sen geçtikten sonra ybr sahibi oldum. Motosiklet sahibi olunca site ziyaretlerim haliyle sıklaştı. Watergun nickini de o an aklıma geldi yazdım.
Ama gelin görün ki hata yaptığımı neredeyse bir sene sonra anladım. Sebebine gelince avrupa da uzun yıllar yaşadım en son bu yaz 3 hafta mı avrupa da geçirmek zorunda kaldım. Ve bu üç hafta bana şunu öğretti. Avrupa bizi sevmiyor biz niye onları sevip onlara özenelim.
(Benimki biraz da öz eleştiri, yabancı dilde takma isim kullanan arkadaşlar üzerine alınmasın)
Kendimle tezat duruma düşmemek için nikimi değiştirmek istiyorum. Da bunu nasıl yapacağım. mod arkadaşlar sizler mi yapacaksınız yoksa ben yeniden "su silahı" takma ismi ile üye mi olayım onu bilemiyorum işte.
Tüm site üyelerine, görevli, mod, asistan ve bilimum yöteci tayfasına saygılar sevgiler.

(Son kısmı dilekçe gibi oldu aynı. Sağ alt köşeye adres ve imzamı da yazsamıydım ki.) :mrgreen:

söyledikleri aynen katılıyorum gerçekten bu üyeligimizi iptal ettirmeden sadece isim degiştirme olayı varsa bende emin ol senden sonra ilk degiştirecek olan üyeyim. 1-2 gündür ne nick bulsam diye düşünüyordum ne olursa olsun ama türkçe olsun :cat:

sonuna kadar türkçe... Düşünsenize belki farkında olmayarak bilinçaltımızda bizi bi kaşık suda boğmak isteyen bir zihniyete nasılda özeniyor ve adımızı geleneklerimizi törelerimizi onların doğrultusunda törpülüyoruz... :pale: :salut:

yasin hocam hayırlı olsun kararını destekliyorum

yanlız sanki su silahı yerine su tabancası yapsan daha akıcı olur gibime geliyo tabi bu benim fikrim :p

şimdiden hayırlı olsun

Hay ağzına sağlık su silahı.

Beni de ne zamandır düşündürüyordu bu konu.

Yönetici arkadaşlar bizi bilgilendirebilir mi?

Yani Türkçe bir takma ad ile tekrar mı üye olmalıyız?

Ya da yabancı dildeki takma adımızın yerine ufak bir işlemle yenisini koyabilirler mi?

Sanki Ertuğrul isimli bir arkadaşımızda uygulanabilmişti bu ikinci dediğim çözüm yolu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğrusuda bu olmuş zaten eğitimci olduğun herhalinden belli,hayırlı olsun.

sonuna kadar türkçe... Düşünsenize belki farkında olmayarak bilinçaltımızda bizi bi kaşık suda boğmak isteyen bir zihniyete nasılda özeniyor ve adımızı geleneklerimizi törelerimizi onların doğrultusunda törpülüyoruz... :pale: :salut:
Saldırıyor gibi olmasın ama o I love Istanbul resmi ve "**SLOW DOWN PLEASURE UP!!**" imzasıyla... In pure English, we call it dilemma :bounce:

Yeniden merhaba arkadaşlar.
Tekrardan hoşgeldin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Aynen bende katılıyorum bende türkçeciyim bu da lakabım :cat:
İngilizcesi nasıl olurdu acaba :mrgreen:

Teşekkür ederim Ümmet abi.

Hoşbulduk Erdoğan.

"Hairy tarkan" olurdu herhalde.Kıllı Tarkan arkadaşım.

Valla mete kankam yani bu işin bir yolu varsa onu bilmiyorum. İlk mesajımda durumu belirtmiştim ama.... Bilemiyorum artık yaparlarsa eyvallah yapmazlarsa da canları sağ olsun bizler birbirimizi mesaj sayımızla bilmiyoruz ya:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar