Buna Nedenir Bilemedim...

adam r1 e bınıyor yanlıs gormedıysem super reflex bu adam bayağı prof olmus sans degıl bu sogukkanlı sakın helal aynı ben :)

tek kelimeyle helal olsun :cat: o nasıl bir soğukkanlılıktır ya :santa:

İşte bu yüzden racing kullanıcılarının % 90 nı serseri'dir benim gözümde

hadi bakam racee :cat: tarzdır race. Apaciler çok tercih eder. Hız meraklıları. Düzgün adamlarda mevcuttur. Race kullananlar alınmasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 hafta tuvalete gidememiştir o adam

Reflekslerini fazlasıyla geliştirmiş.Ben olsaydım araca bakardım ve direk araca dalardım.

Bu videoyu 1-2 SS kullanıp kendini motosiklet üstadı sanan tiplere izleteceksin.

Ulen Canlı Bomba yaptın yapacanı

Virajdan çıkarken göz ucuyla görmüş şans birazda

Başlığı gördüğüm an bu video aklıma geldi.:cat: http://www.youtube.com/watch?v=BW-9TrrncCY Aynı adam , gerçekten kim olduğunu merak ediyorum mükemmel kullanıyor.Her izlediğimde gaza geliyorum :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

İşte bu yüzden racing kullanıcılarının % 90 nı serseri'dir benim gözümde
Tamam çoğu apaçi diye tabi ettiğimiz şahıs ss tercih ediyor.Ama motor tiplerinden yola çıkarak böyle bi genelleme çok yanlış.Her tip motorda her tip kullanıcı var.

Buna eğitilmiş refleks denir, araba yan yoldan çıkıp şeridi kaplamış, artık şanslık bir durum yok. Saliselik kontra manevrasıyla kaçıyor. Çok önceden görmüştüm bu video'yu ama her izlediğimde aynı heyecanı yaşatıyor :).

Ayrıca bu adama serseri deyip geçmek haksızlık olur bence, her ne kadar hız limitlerini birkaç kez katlasa da adam motosiklet kullanmayı çok iyi biliyor. Bizdeki apaçilerden farkı bu.

Ayrıca bu adama serseri deyip geçmek haksızlık olur bence, her ne kadar hız limitlerini birkaç kez katlasa da adam motosiklet kullanmayı çok iyi biliyor. Bizdeki apaçilerden farkı bu.

İyi de, motosikleti iyi kullanmak serseri olmaya engel mi? Serseriler beceriksiz midir? Becerikli serseri olmaz mı? v.s. v.s.

Hayır serseri tabii ki, ama demek istediğim yiğidi öldürün ama hakkını verin önce.

sürücünün sürüş anında olayı gördügü açıyla bizim kameraya yansıyandan izledigimiz birbirinden biraz farklı
o yolda o şekilde süren adam zaten pür dikkattir ve o viraja girerken çıktıgında karşılaşabileceklere karşı kendini hazırlar, arabayı çok güzel görmüş ve hamlesini çok temiz yapmış
kontra teknigi ustalaşılması gereken bir mevzu, gördügümüz gibi gerektigi yerde hayat kurtarıyor

Efendi bir şekilde kullanan ss tutkunu arkadaşlar alınmasın
benim lafım gereksiz yere kahramanlık yapan, palyaçolara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar