buna ne başlık atılır bilmiyorum

sarı sitede bulduğum bir motor için karşı tarafla pazarlık yaptık. ben fiyat verdim o yükseltti ben düşürdüm derken ortada buluştuk anlaştık.

ertesi gün şahıs işi tekrar yokuşa sürüp ilandaki motorun fiyatını yüzde 20 yükseltti. hiç bir ekstrası olmayan motoru sıfırından daha pahalı

olacak şekilde ilanı güncelledi. bizim milletteki bu açgözlülük farklı bir boyutta yani bu parayı kabul eden buldum nasılsa cepte e o zaman belki

daha fazla veren olur diye uğraşıyor daha.

kankası malmısın olum o paraya verilir mi millet sarı sitede kaç yazmış verme o paralara demiştir :) heleki popüler modelse normal bu muhabbetler

ben olsam almazdım o motoru, zaten piyasa dar 1 yıl daha satamasın motoru. eğer bir daha iletişiminiz olursa da kaça anlaştıysanız daha düşük bir fiyat teklif et bence :)

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Ben böyle insanlara 3 kuruşluk adam diyorum. Galericilerin çok büyük kısmı, ölücüler, motoru yatırıp fahiş fiyattan satmaya çalışanlar, zorla aksesuar ve garanti kitleyen ve liste fiyatından fazla yazıp almıyosan alma diyen bayiler, kapora alsa bile fazla veren olduğu zaman satışı bozanlar, sarı sitede ailesini çoluğunu çocuğunu işin içine katıp acıtasyonla fiyat kırmaya çalışanlar. Bunların hepsi 3 kuruşluk adamlar. Parayla istediğini yaptırırsın bunlara. 3 kuruşa sevdiklerini bile satabilecek kapasitede insanlar o yüzden lakapları bu şekilde bende.

sarı sitede bulduğum bir motor için karşı tarafla pazarlık yaptık. ben fiyat verdim o yükseltti ben düşürdüm derken ortada buluştuk anlaştık.

ertesi gün şahıs işi tekrar yokuşa sürüp ilandaki motorun fiyatını yüzde 20 yükseltti. hiç bir ekstrası olmayan motoru sıfırından daha pahalı

olacak şekilde ilanı güncelledi. bizim milletteki bu açgözlülük farklı bir boyutta yani bu parayı kabul eden buldum nasılsa cepte e o zaman belki

daha fazla veren olur diye uğraşıyor daha.

Bu tipler etrafımdada çok var motoru 4-5bin km kullanmış 500veya 1000TL'lik küçük aksesuarlar takmış sıfırıyla aynı diye sıfırından 3-5bin aşşağıya satıyor . Ben motosikleti nasıl aldıysam aynı şekilde satıyorum piyasanın altına aldıysam altına satıyorum , 2 motor aldım şuana kadar 1.sini 5bin tl altına almıştım 5bin tl altına sattım . sattığım çocukta tabi ailesine küfür gelmesini umursamıyor sanırım km telini sökmüş sattığıma pişmanım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O da ne! Sözüne güvenilmeyecek bir araç satıcısı mı? Şoktayım şu an! :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar