Benim monero bile 2. viteste debriyajsız tekere geliyor, hayabusamı gelmeyecek?
Hayabusa tekere gelemiyor mu? hmmmm komedya 2. perde...
http://www.youtube.com/watch?v=HW2PRRQI4ek
Neredeyse 2 sene olduYakından inceledim , resimlerle alakası yok , kalite bildiğimiz hyosung kalitesi gayet yeterli ama o benzin deposu daha çirkin olamazmış , resimlerde normal görünsede canlısı çok çirkin.
Kayalar sattı bir tane oda zorla . Zaten dediklerine göre 2 tane gelmiş gerisi yok.
Gecen hafta jetmaxi inceledim , standart cinliden yarim gomlek daha iyi , yalniz gidis olarak beklentinin cok altinda , malzeme kalitesi ve iscilik kabuledilebilir seviyede , hosuma bile gitti taaki fiyatini gorene kadar , en azindan sym joyride a tercih etmem icin sadece mp3 calar disinda bir sey goremedim ki oda devede kulak .
Bizdeki bu hakli onyargi oldukca 10 bin tl bile vermek cook dusundurucu.
It is harder to crack prejudice than an atom.
― Albert Einstein
Şahsı mümtaz, zat-ı kerim demişki önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor. Atomu parçaladıktan sonra da atomu parçaladım ama görünen o ki bir önyargıyı parçalayamacağım demiştir.
Mondial'in kendisi motor üretmiyor, sadece ithalat yapıyor ki bunu herkes biliyor babam dışında. Tartıştığınız model CF MOTO'nun bir modeli 45 Kw lik bu motoru kullanarak CF MOTO'nun asya ülkelerinden yakaladığı başarıyı gözden kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Heleki 2011 ' den sonra getirdiği modellerle mondial Japon malına parası yetmeyen biz gariplerin göz bebeği olmaya devam edecek.
650 cc üretmek teknoloji meselesi olaylarını geçelim dudes, Dünyanın en büyük 3 teknoloji ülkesinden birinin çin olduğunu unutmayalım. Mondial kullanıcısı vs Yamaha kullanıcısı isimli eserimi sizlerle paylaşmak isterdim ama bu hafta 2 tane midterm'üm var. İlerde inşaalah.
19.000 Tl 'lik fiyat bence biraz da bizim vergi sistemimizin kurbanı olmuş. Ama bu motorun sağlamlığını tartışmayalım. Azıcık Google amcayı kullanalım. Katıldığım tek nokta ise ''servisler''. Uzaydan ufo da getirtse mondial, bu servislerle bir yaz sezonunu çıkaramadan yedek parçalığa ayrılır ufo![]()
Birçok kişi biliyor zaten cf moto olduğunu .
Japona altenatif olabilmesi için en azından fiyatları aynı olmamalı.
En basitinden nc 700 ile neredeyse aynı para ve ikisini kıyaslamak için bu işi bilmiyor olmaktan fazlası lazım.
Tamamıyle doğru...Bizim bildiğimizi onlar bilmiyor mu? Bence bu modelleri getirmeyecekler. Mondial adı orda burda geçsin diye getirecez deyip bizi yiyorlar.
Video atar mısın? Bu makine sport touring yani güçten çok kullanıcının konforu ön planda. Aynı motor bloğunu hafif ve spor bi şasiye koyarsan değil tekere gelmek olduğu yerde takla atar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Attığın videoda adam debriyajla kaldırıyor şaka mısın?
Ayrıca ben gelmez demiyorum "zor" gelir.
Biraaz daha çabalarsan forum sana çok kolay gelecek..... :bounce:Attığın videoda adam debriyajla kaldırıyor şaka mısın?
Ayrıca ben gelmez demiyorum "zor" gelir.
Biraaz daha çabalarsan forum sana çok kolay gelecek..... :bounce:
Bilmediğin konuda neden sallar durursun ki ?... :wiinkk: