Buna Cesaret Edebilecek Var mı Aranızda ?

valla hondadan daha kaliteli olabilir belkide, denemek lazım bence, o kadar paraya dandik üretmezler bence.

Yahu kopya makineye ve hatta kopya makine kolma markaya dünyanın en ileri motosiklet markasından kaliteli olabilir nasıl diyebiliyorsunuz bu neyin kafası çok merak ediyorum cidden.

Alet daha 1. viteste debriyajsız tekere gelemiyor g.tünü kaldırıp.

Alan kekolar olacaktır, sonra üzerine honda falan yazarlar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yahu kopya makineye ve hatta kopya makine kolma markaya dünyanın en ileri motosiklet markasından kaliteli olabilir nasıl diyebiliyorsunuz bu neyin kafası çok merak ediyorum cidden.

Debriyaj tokadıyla geliyor tekere de hemencik iniyor....
Birazcık iktidar sorunu var...
Halbusem üzerindeki usta pilot...
O bile zor kaldırıyor...
Bizde hiç kalkmaz... :queen:

SS motor mu o da gaz açmayla tekere gelecek? Hayabusa bile gaz açmayla zar zor tekere gelir çünkü ağırlık merkezi ön tarafta. Ayrıca çinli deyip geçmeyelim CFMoto'nun bu makine...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SS motor mu o da gaz açmayla tekere gelecek? Hayabusa bile gaz açmayla zar zor tekere gelir çünkü ağırlık merkezi ön tarafta. Ayrıca çinli deyip geçmeyelim CFMoto'nun bu makine...

Benim monero bile 2. viteste debriyajsız tekere geliyor, hayabusamı gelmeyecek?

ya arkadaşlar teker muhabbeti nerden çıkıyor bu motor için :thumleft:
fiyatı konusunda bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.

Hayabusa tekere gelemiyor mu? hmmmm komedya 2. perde...

http://www.youtube.com/watch?v=HW2PRRQI4ek

Genelde vitrinde durur durur sonra üztünden 2 yıl geçer , birisine 24 ay taksitle ve geliş fiyatından verirler.
Alan kişi adam akıllı kullanmazsa 3 yıla kalmaz hurdalıktaki yerin alır.

Hyosung bile getiridiği gv 700 ü satamadı bu şekilde zorla verdi birisine :)

Oha gv700 geldimi ki ???

Mondial bundan 3 tane satarsa ne mutlu.Alan olursa lütfen yazsın sonra mondial bizi kekler bu sene 1000 adet sattık felan demesin :)

Kontrolsüz-istemsiz zar zor gelir yahu.Yoksa aç gazı bak ne oluyor :) Önceden yazdığımı okuyorum burada düpedüz.

İmportant

alıntı yaptığın kişi ben görünüyorum fakat onu ben yazmadım. sistemin kurbanı olduk :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bu motorla ilgili üçüncü başlık, itiraf edin hepiniz sevdiniz.

:queen: Alıp kullanmadan yorum yapmak adetimiz aga.Test motoru olsa ben denemek isterim.Şu an kullandığım drift modeli de çılgın kullanıcılar tarafından tarma tuman edilmiş durumda ama ben gayet memnunum.650 lik modelinde fiyat tartışılır markadan dolayı ama kullanmadan bilemeyiz.Mondialin tek yapması gereken servislerini adam etmek,gerisi hikaye.

Hyosung'un motoru V motor, bununki düz iki silindir yani naked modeldeki motorun aynısı. Motor dökülecek bir motor değil, idare eder kalitede. Forumda kaç kişiye anlatmaya çalıştım ama anlatamadım. Çin motorlarının bazıları çok kötü, bazıları ise hiç sorun çıkarmayan iyi motorlar. Bu motoru CFMoto firması üretiyor ve o firma da güzel motorlar üreten düzgün bir firma. Bir örnek vermek gerekirse, adamların 125 cc, enjeksiyonlu, su soğutmalı ve 6 vitesli commuter motorları var. Zaten topu topu 6 tane model üretmişler ve hepsi enjeksiyonlu, su soğutmalı. Bu para verilir mi derseniz, ben vermem. Verebilmem için mutlaka ama mutlaka test sürüşü yapmam ve fiyatının biraz daha uygun (15 bin TL gibi) ve ödeme koşullarının son derece iyi olması gerekir.

http://cfmoto.cn/onroad/details.aspx?productId=59

Oha gv700 geldimi ki ???

Neredeyse 2 sene oldu :) Yakından inceledim , resimlerle alakası yok , kalite bildiğimiz hyosung kalitesi gayet yeterli ama o benzin deposu daha çirkin olamazmış , resimlerde normal görünsede canlısı çok çirkin.
Kayalar sattı bir tane oda zorla . Zaten dediklerine göre 2 tane gelmiş gerisi yok.

Ver kardeşim Ümmet Perkitan abimize motorun namı yürüsün :rendeer: Bu kadar basit

herkes birilerinin almasını bekliyor,demek ki motora ilgi var ama güven yok,belki birileri alır,yorum yapar,ikna eder,devamı gelir...illaki cesaret edip alan birileri de olacaktır ama aldıktan sonra ne olur orasını bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar