Buna Cesaret Edebilecek Var mı Aranızda ?

evet arkadaşlar, gerçekten dilim dimağım tutuldu bişey diyemedim ...

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1560

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Genelde vitrinde durur durur sonra üztünden 2 yıl geçer , birisine 24 ay taksitle ve geliş fiyatından verirler.
Alan kişi adam akıllı kullanmazsa 3 yıla kalmaz hurdalıktaki yerin alır.

Hyosung bile getiridiği gv 700 ü satamadı bu şekilde zorla verdi birisine :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
19 bin liraya ne motorlar alınır mondiale 2.5 tan fazla verilmez bence..

kafa yok ki adamlarda. kar etme ilk partiden nolacak? ver geliş fiyatının 300-500 üstüne 1 sene sat motorunu piyasası oluşsun sonra fiyat kendiliğinden yükselir zaten ama anlamıyorum ki biz mi çok basit düşünüyoruz bu adamlar mı çok salak?

Biz genelde Çin malı diye ön yargı ile yaklaşsak bile alıp yıllarca mondial kullanan insanlar da var. Bence mondial geleceği olan bir firma. Çok fazla Çin malı malzeme var ortalıkta ama hangisi bu kadar uzun süre tutunabildi ve bu kadar geliştirebildi firmayı... Bir de o bakımdan bakmak lazım. Tabi ki bir Japon etmez ama ön yargısı olmayan ve motorun tarzını kendisine uygun bulanlar bence o parayı vermeye çekinmeyeceklerdir. Fiyat biraz yüksek gibi ama Allah aşkına ülkemizde ucuz olmayan ne var ki sanki. Zaten o paranın yaklaşık 3.000'i vergisidir onun gibime geliyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şunun Zincirine ve arka çarkına bakın ... :pr:
Lan 650 cc motor yapıyorsun 125 lik malzeme kullanıyorsun....
Bunlarda çekirge bacağı zihinlerini karartmış anlaşılan...
:pr:

orginali bu
99359910_d.jpg

honda_st1300_pan_european-2.jpg

honda__st_1300_pan_european_abs_2011_6_lgw.jpg

avrupada satışı hala devam eden bir model e tabi mondial yaparsa egzozu bile soba boyasıyla boyanan egzozdan olur.O fiyata o motor alınır mı be

Küçük model motor gibi , hakikaten varmı diye gidip bakasım geldi.

Bu arada çinde mondial diye bir marka varmı ?

aahhahahah manyak mı lan bunlar :D 20 lira parası olan mondial mi alır :D

Mondial olması sıkıntı.o kadar param olsa bile bunu alırken şüphe ederim.marka çok önemli bir faktör :) yamaha olur honda olur gözünü kırpmadan alırsın da mondial gibilerini iyi araştırmak lazım :)

valla hondadan daha kaliteli olabilir belkide, denemek lazım bence, o kadar paraya dandik üretmezler bence.

Bu motora başka bir başlıkta yorum yazmıştım şimdi yine yazacağım. 650cc üretim teknolojisi ile 150-250cc üretim teknolojileri çok farklı mühendislikler. Çinliler çok iyi kopyacılar ama , mondialın bu motoru Türkiye'de kabul ettirebilmesi için sponsor olup bu motoru artçi ile birlikte bir çifte verip tüm Türkiye'yi karış karış gezdirip her şehirdeki motorcularla görüştürüp kalitesini sergilemesi ve en az 15000 km yapıp arızaları listelemesi ve toplam masrafları göstermesi gerekli. Bunu başarırsa insanlar ikna olur ve çok satar. Aksi halde 100 adet bile sataşmam ki Buda masraflarını anca zor kurtarır sonrada motorları geliş fiyatına taksitle piyasaya vermek zorunda kalır. Ben 650cc Çin malı asla almam. Kalitesine ikna olana kadar...

Servisleri ortada olan bi motosiklet markasının ben hiçbir modelini almam artık arkadaş. Kaliteli motosiklet lafım yok. Fakat servisleri ise fiyasko...

honda pan european'ı bire bir kopyalamış, sanıyorum hyosung'un 650 cc'lik motoru alınmış ve ortaya bir motor çıkarılmış. şimdi ben bu motorun parasında filan değilim. acaba hangimiz bunun üzerine binip kullanır? yani 100-250 cc motorlarını gördük aynı markanın veya diğer çin'li markaların. dökülüyorlar resmen. elin, gözün ve kulağın sürekli motorun üzerinde olacak, yoksa yolda mı kalırsın, başına başka bir iş mi gelir kimse bilemez? bu motor ise ciddi güç üretebilen bir motora sahip, yani gazı çektin mi uzar gider modeli. peki nasıl güvenipte gaz çeker insan bu motorda? yazının başında sanıyorum hyosung'un motoru var dedim. eğer ki çin'liler kendi ürettilerse o daha da feci.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar