bumoto calibre??

abi peki yamaha yzf r125 sürebilir miyim?
r125 biraz yüksek diğerlerine göre sele boyu 80 küsür santim snn için biraz zor olur bence ss için bekle ybr ile kendini alıştır sonra bunlara gec emin ol aralarında cok fazla fark var calibre en az 150 kilo motor onu tutman zor olur bence kendini alıştırmak için cbf veya ybr al zaten ehliyetinde yokmuş bunlarla düşmen daha acılı olur hem maddiyat konusundan pahalı biliyorsun ki lastik farkları da var

Hepinize teşekkürler tavsiyelerinize uyup gümüş kasa bir cbr125 aldım şehir içinde kullanabiliyorum max. 80km yaptım şimdilik :)

Aleyküm selam, bu memleket düzelmez. 15 yaşında cbr 125 ile trafikte 80 km hıza çıkmak, ehliyet almadan hayabusaya çıkarsan şaşırmam. Çocuk oyuncağı geliyor galiba herkeze motosiklet sürmek.

büyük bir yanlıştasın bu yanlışı anlayınca umarım herşey için geç olmaz...

İnşallah yakalanırsın sana temennim bu.Seni yetiştiren zihniyete zaten yazıklar olsun sora bu ülke adam olur mu diyoruz.

bende direkt calibreyle baslamak istedim benimde az tecrübem var ama 1.si ben 18 yaşındayim 2.si önce ehliyet diyorum. umarimki kendine zarar vermeden yakalanirsin makinayi filan parcalarsinda aklin basina gelir. burdaki adamlar 180 yapiyo ama işini bilerek yapiyo allah akil fikir versin ne diyim..

Abilerim siz beni yanlış anladınız ben sadece bir defa trafikte sürmeyi denedim. Motoru sadece boş alanlarda zevk için sürüyorum. 80kmyi zaten boş alanda yaptım. Ehliyetsiz trafiğe çıkmam zaten suç.

125cclik bile değil 100 cclik cup veya 100 cclik as100 tarzında touring motor kullanacaksın. O yaşta cbrın ağırlığı ile gidemezsin, sürüş şekli ss olmasada başlangıç için zor sürüş şeklinde. Ne kadar hafif ve ufak olursa o kadar sürüş kolay ve rahat olur. Başlangıç içinde en iyisi bu. İç kısımlarda da olsa araç geçen yerde kullanma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar