Bumoto Calibre 250cc Teslim aldım :)

hayırlı olsun da..

motor nerde?? evde??

resimler nerde ? bilgisayarda?

motor nerde? evde?

resimler nerde.......................:pl:

göremiyoruz anlayacağın...

hayırlı olsun tekerin düz bassın bende seneye alıcam hayırlısıyla :) öncelikle şunu sormak istiyorum egzozu sele altına alabilirmiyiz sence bu motorda :)

vallahi pek anlamıyorum ama alınmaz bence bilgisiz bir şekilde görünüşe göre söylüyorum bence alınmaz :D

tamam teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun daha çok foto paylaşırsan seviniriz gün geçtikçe alacagım motoru görmek hoşuma gidiyo açıkcası :)

Neredeyse her gün resim atarım merak etmeyin bende çok hevesliyim :)

şöyle birşey söyleyeyim önümüzdeki ay işe giricem hesaplamalarıma göre 6 ay çalışcam ve elime 6.700 gibi bir para geçicek sizce bunu almalımıyım değer dimi :)

Bence sırf görünüşü ve sesi için bile değer bu gün sanayi dışına çıktım biraz trafiğe ışıklarda durdum herkes bakıyor motorun nasıl oldugunuda zaman geçtikce anlıcaz artık :)

Teşekkür ettim umarım benimde olucak önümüzdeki seneye kavuşuruz motorumla inşAllah sanada kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraflarını beklıyorum :) boyum 1.85 acaba motor kucuk kalırmı altımda :)

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınız... Darısı motorsikletsiz arkadaşların başına !

Teşekkür ederim :) benim boyum 1.65 böyle duruyorum 1.85 biraz fazla gelebilir ama fazla sırıtmaz bence

aman en büyük sorunun o olsun yeterki az olmasın çok olsun sonra uğraşırsın acaba şu motorda ayağım yere basarmı acaba bunda basarmı diye :D birde bu benim ilk motorum yani başlangıç motorum belirteyim :D

ben önceden honda cbr 125 r kullandımda motor altımda gözükmüyordu o yüzden acaba bunda nasıl dururum :D

bu bana nedense çok ufak geldi ya bilemiyorum ama cbr 125 den daha kalıplı ama daha ufak :D

bu bana nedense çok ufak geldi ya bilemiyorum ama cbr 125 den daha kalıplı ama daha ufak :D

Neresi ufak allah aşkına üstüne çarşaf sersen orda yatarsın :D
Sana biraz büyük gelmiş hatta ama zamanla alışırsın heralde :)
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun .

dışardan bakınca sanki motor beni sürüyormuş gibi duruyor ama üstüne binince nedense bana ufak geldi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar