Bumblebeenin hikayesi

Abi izlerken dejavu oldum resmen gözümün önüne megan fox geldi ilk sahnede zaten baya önce bumblebeenin hikayesini yapacaklarını söylemişlerdi belki böyle tüm karakterler için yaparlar bumblebee 21 aralık cuma vizyona girecekmiş kesinlikle izliycem fragmanıda aşağıya koyuyorum

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Benim aklıma ilk eski Transformers çizgi filmleri geldi.Bu sefer tasarımlar eski Transformers çizgi filmlerine sağdık kalarak hazırlanmış.Bence Michael Bay'in saçmalıklarından çok daha güzel ve kaliteli olacak gibi.Orjinalinde de zaten Bumblebee VW Beetle dı.Eski filmlerde hangi akla hizmet onu Camaro yaptılar merak konusu.Optimus'u da orjinal hali ile görürsek tadından yenmez.
2883.jpg

Bütün tasarımlar ilk nesil Transformers'a yakın yapılmış. Bay'in milyonlarca dolarlık bütçe ile "Ben Transformers evrenine insanların gözüyle bakmayı amaçladım" saçmalığından fenalık gelmişti. Ben sinemaya Optimus Prime izlemeye gidiyorum, adam bana insan izletiyor.

bazısı bumble sever bazısı optimusu megatronu bile sevenler var ben wheeljacki seviyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar