bu başlık tutmaz
Bir ay önceden planlanan bir geziydi;
20 nisan da hava durumunun sıkıntı yaratacağini düşünerek;
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 22C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney. Chance of Precip.
Yağmur Olasılığı %40
DİKKAT : 21 Nisan cumartesi etkinliğimiz yağışlı hava nedeniyle iptal edilmiştir.
diye duyurdum ....ama cuma sabahı çok bulutlu yağış % 0 diyen meteoroloji sitelerine güvenerek ulaşabildiğim Yavuz kardeşimle ve Kadir ağabeyimizle yaklaşık 200 km lik ilk gezimize yaparız dedik...
Aslında Aydın dan,İzmir den,Denizliden katılımlar olacaktı.9 kişilik bir ekibe ulaşacaktık.Haber veremediğim diğer dostlarımızdan ve tanışmasakta gelmek istemiş olan MT üyelerinden özür dilerim.
Başlığı yazarken teknik bir hata oldu.....
Başlığı tahmin eden veya yaklaşan 3 MT üyesini ikinci gezimize davet edeceğime söz veriyorum.:cat::bestmt:
Bakalım bu 3 baba MT li kimler olacak.:queen:
[/IMG]
[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi 23-04-2012 - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22-04-2012 23:53 ----------
bu başlık tutmaz
Bir ay önceden planlanan bir geziydi;
20 nisan da hava durumunun sıkıntı yaratacağini düşünerek;
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Yüksek: 22C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney. Chance of Precip.
Yağmur Olasılığı %40
DİKKAT : 21 Nisan cumartesi etkinliğimiz yağışlı hava nedeniyle iptal edilmiştir.
diye duyurdum ....ama cuma sabahı çok bulutlu yağış % 0 diyen meteoroloji sitelerine güvenerek ulaşabildiğim Yavuz kardeşimle ve Kadir ağabeyimizle yaklaşık 200 km lik ilk gezimize yaparız dedik...
Aslında Aydın dan,İzmir den,Denizliden katılımlar olacaktı.9 kişilik bir ekibe ulaşacaktık.Haber veremediğim diğer dostlarımızdan ve tanışmasakta gelmek istemiş olan MT üyelerinden özür dilerim.
Başlığı yazarken teknik bir hata oldu.....
Başlığı tahmin eden veya yaklaşan 3 MT üyesini ikinci gezimize davet edeceğime söz veriyorum.:cat::bestmt:
Bakalım bu 3 baba MT li kimler olacak.:queen:
[/IMG]
işte yardımcı olacak ipuçları....
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]