BULUŞMA!!! 30 Aralık Cuma Bowling'e (Profilo Alışveriş Mer.)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben maymun Erhan benden maymun :queen:
Lan o ne biçim fotoğraf öyle :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel Bir buluşma oldu yağmur çamur motorlarla geldik katılan bütün arkadaşlara teşekkurler. Dönüş yolunda ufak bir macera yaşadık detaları trenox anlatır artık biraz meraklanın :pr:

İki oyun oynadık birinci oyunu erhan kazandı ( tabi o kazanıcak yoksa banlar manlar bizi siteden korktuk yani )
ikinci oyunu da mert kazandı. (moderatör ne de olsa )
Aliberkey çook çalışman lazım çook :queen:

Ben maymun Erhan benden maymun
Lan o ne biçim fotoğraf öyle

Maymun sana benzer Olcaycıım bak nasılda benziyo
mfight.gif

Gurzan senin fotograf makinasında sorun var sanırım hani kırmızı göz ayarı vardı bütün gözler kırmızı çıkmış :mrgreen:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Skullhunter (Erhan)
Danger (Mert)
Gurzan + 1 (Güntekin + ?)
Bandit + 3 (Erhan + Leyla ? ? )
Aliberkay (Aliberkay)
Alestevardiya (Derya)
Eyong (Olcay)
Trenox (Zafer)
İsmini hatırlayamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar :silent:
Toplam 11 kişi Aralık ayı yağmur çamur sıcaklık 5 derece :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Organizasyonu ben yapmadık ki :mrgreen:

Skullhunter' Alıntı:
Gurzan senin fotograf makinasında sorun var sanırım hani kırmızı göz ayarı vardı bütün gözler kırmızı çıkmış :mrgreen:
tamam işte. kırmızı göz ayarı ve kırmızı gözler...
yeşil isteseyseniz onu da yapardık.:cherry:

Skullhunter' Alıntı:
Gurzan + 1 (Güntekin + ?)
gültekin + şebnem

eyong' Alıntı:
Organizasyonu ben yapmadık ki :queen:
:queen: :queen: :queen:

arkadaşlar muhteşem ambians olmuş...:mrgreen:

profiloyu inletmişsiniz....

gelemediğim için özür dilerim...because dün akşam(cuma) 22.00 civarlarında istanbula henüz giriş yaptım...izmirdeydim...cennet izmir hakkında şimdi bir yazı yazıyorum...özel başlık açacağım...sevgiler...

izmir yazım başka bir güne galiba...

Son düzenleme:
Skullhunter' Alıntı:
Dönüş yolunda ufak bir macera yaşadık detaları trenox anlatır artık biraz meraklanın :pr:

ne macerası abi ben meraklandım??
toplu kapkaç mı yaptınız yoksa :queen:

Berkay adamın biri arabayla son sürat erhanla benim aramızdan geçti, bana sürtecek kadar yakındı. trenox arkadaşımızda onun arkasından takip etti. gerisini bende bilmiyorum..

danger0' Alıntı:
Berkay adamın biri arabayla son sürat erhanla benim aramızdan geçti, bana sürtecek kadar yakındı. trenox arkadaşımızda onun arkasından takip etti. gerisini bende bilmiyorum..

iyi de; trenox dan bi haber yok şu saate kadar, başı belaya girmiş olmasın ?

Moderatör (forrap)
Az olsun öz olsun:wiinkk: Az kişide olsanız güzel bir gün geçirmişe benziyorsunuz,devamını bekliyoruz...Bu arada o küçük maceranızdan kaynaklı geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim,o tür insanlara yapılacak çok şey var ama hangi birine:pr:

ledo , trenoxun iyi olduğunu öğrendim canım, yetişememiş vatandaşa. ama olay nası oldu bilmiyorum tam.

geçen akşam aynı olay başıma geldi.yağmur yağıyor bir yandan ,o kadar yakınımdan geçtiki az kaldı bana çarpacaktı.beni geçer geçmez hemen önümüzdeki benzin istasyonuna girdi,bende peşinden.aracın içinden çıka,çıka seksen yaşlarında bir adam çıktı.adama amca napıyosun sen bana çarpıyodun dedim sinirli bir şekilde. bana sen benim talebemmisin yoksa dedi.adam beni yolda görmemiş bile.gazladım gittim.
buluşma aktiviteniz iyi geçmiş..yalnız ben hala kim kim dir tanıyamıyorum...bir türlü etkinliklerinize gelemedim..
bu arada tüm camiaya yeni yılda önce sağlık,sonra sağlık,tekrar sağlık dilerim..herşey herkezin gönlünce olsun sevdikleri ile beraber...iyi seneler.

geç oldu biraz ama işlerim vardı anca toparlayabildim telefondan cok net cıkamdı idare edin ve yerlerinize yorumlar yaptım kusura da bakmayın affınıza sıgınıyorum.:)
olayımıza gelince danger0 arkadaşımın dediği gibi bir olay oldu malum yakalayamadım belki daha iyi oldu içerde 5 kişi varmış :)hadi 4 ü tamam da 1 ine bişey yapamazdım herhalde.:p
bu arada süratli gitmek daha az ıslanmamızı sağlamıyor sanırım daha fazla ıslanıyoruz onu da belirtiiim :)
çok güzel bir geceydi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederim.
saygılar

Son düzenleme:
Cok güzel olmuss,ellerine saglık:mrgreen:
İyiki gelmemişim yoksa banada yazacakmıssın böyle:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar