Buluntu Motosiklet

Bugün gayrettepe emniyet müdürlüğü önünde çalıntı olduğunu ögrendiğim kırmızı bir cbr1000rr vardı.plakası yoktu üzerinde herhangi bir ezik göçük vs de görmedim.tiger eksoz vardı.Umut vermek istemem ama büyük ihtimal inşallah öyle olduğunu umuyorum 2006 yılında motoru çalınan ve Mutlu Aydoğduya ait olabilir.Resimdeki motora oldukça benziyor.

yazıda adı geçen mutlu isimli arkadaşı tanıyan varsa bi haber versin mümkünse:cat:

http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/16525-kayip-honda-cbr-1000-rr-2006-a.html

Arkadaşlar Mutlu arkadaşımıza yardımcı olalım:cat:

LEVENT LEVAZIM SUBAYLAR SİTESİ ’nden dün gece çalınan motorumu arıyorum, arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirseniz hepinizden Allah Razı olsun var olun .. Bilhassa Yunus abilerden çok yardım istiyorum aşağıda plakasını modelini ve şase numarasını verdim bir adet resminide koydum harıl harıl heryerde arıyorum .. Lütfen bu konuda yardım edin ..

Ad Soyad : Mutlu Aydoğdu
Telefon cep: 0555 440 44 43
Telefon ev : 0212 274 86 80
Telefon iş : 0212 258 11 63 dahili 26

Plaka : 34 EA 5668
Model : Honda CBR 1000 RR / 2006
Renk : Siyah Kırmızı
şase no: JH2SC57A96M205790

mutlumotor00814en.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
mutlu beyle az önce görüştüm durumu bildirdim.artık gerisi ona kalmış

haydi hayırlısı:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
babaci hızır acıl gıbısın.:)

Bugün gayrettepe emniyet müdürlüğü önünde çalıntı olduğunu ögrendiğim kırmızı bir cbr1000rr vardı.plakası yoktu üzerinde herhangi bir ezik göçük vs de görmedim.tiger eksoz vardı.Umut vermek istemem ama büyük ihtimal inşallah öyle olduğunu umuyorum 2006 yılında motoru çalınan ve Mutlu Aydoğduya ait olabilir.Resimdeki motora oldukça benziyor.

dostum :cherry: çalıntı motor topiklerine alışığızda, buluntu motor sanırım ilk :queen::queen: bu başarıdan dolayı seni tebrik ederim.. Umarım gerçekten mutlu nun motoru çıkarda bi arkadaşımızı da sevindirmiş oluruz...
Sonuç hakkında bilgi verin mutlaka... meraktan çatlarım ben...

selam arkadaşlar

ilginizden dolayı herkeze teşekkür ederim gerçekten kısa sürede olsa çok büyük bir heycan yaşadım gayrettepeye gittim şimdi geliyorum ama malesef benim 1000rr ım diil tekrar herkeze çok çok teşekkür ederim duyarlılıgınızdan dolayı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilginizden dolayı herkeze teşekkür ederim gerçekten kısa sürede olsa çok büyük bir heycan yaşadım gayrettepeye gittim şimdi geliyorum ama malesef benim 1000rr ım diil tekrar herkeze çok çok teşekkür ederim duyarlılıgınızdan dolayı

Tüh be .Keşke seninki olsaydı.Üzgünüm.İşallah seninki de kısa surede bulunur

tüh be umutlanmıştım bende,
inşallah yakalananlar bir şebekedir, arkası gelir

Okurken gerçekten çok umutlandım....Sahibide bulundu diye biran heyecanlandım ve
sevimdim..Fakat moralimizi bozmayalım..

mutlaka sahibine ulaşılacaktır...

@SSTEK ve Mutlu kardeşim keşke daha fazla detaydan bahsetselerdi bu bulunan makina
hakkında..en azından fotolarını çekseler veya şase numaralarına bakıp bilgi
aktarsalar buraya..

Polis kardeşlerimden bu konuda faydalanabilirler....

.
Arkadaşlar SSTEK kardeşim özelden bana ulaştı...:wiinkk:
Tekrardan kendisini duyarlılığından ötürü tebrik ederim..:rendeer:

Motorcu dayanışmasının işte gerçeklikleri..

Bu arada benden bu Honda CBR' ın şase numaralarının tam olarak nerede olduğunu sordu...

Bende Hondalar hakkında pek bilgim olmadığını fakat sitedeki kardeşlerimin mutlaka bilgisi olduğunu
söyledim...

Bilen arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse , SSTEK kardeşim fotolarını çekip ekleyecek topice...:cat:

Hadi bilenleri bekliyoruz..:bounce:

Şase ve motornumaraları nerede bu Honda'nın?...

Son düzenleme:
inşallah şu çalınan motorlarınız hep bulunur ya bakıyorumda siteye harbiden çok duyarlı insanlar var tebrik ediyorum sizleri

vay enişte ne işin var senin buralarda yaw

Celil eniştene ulaşıp şu makinanın şase numaralarının nerede yazılı olduğu
hakkında bir bilgi verirse konuyu ben inceletecem...

İnşallah sahibi bulunurda bizde daha çok seviniriz ...

inşallah şu çalınan motorlarınız hep bulunur ya bakıyorumda siteye harbiden çok duyarlı insanlar var tebrik ediyorum sizleri
Selçuk....
:queen: :queen: :queen:
İmzan hasta ediyor beni valla...:wiinkk:
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR:wiinkk::queen:

Son düzenleme:
murat abi az önce tekrar gittim park alanına ama motoru kaldırmışlar.sanırım sahiplerine teslim etmişler. Çete işi gibi görünüyor. çünkü motorla birlikte çok sayıda da otomobil vardı.Mutlu arkadaş da kusura bakmasın. onu da boş yere ümitlendirdik.Ama en azından başka bir motorcu arkadaşın motoru bulundu.

Celil eniştene ulaşıp şu makinanın şase numaralarının nerede yazılı olduğu
hakkında bir bilgi verirse konuyu ben inceletecem...

İnşallah sahibi bulunurda bizde daha çok seviniriz ...

Selçuk....
:queen: :queen: :queen:
İmzan hasta ediyor beni valla...:wiinkk:

murat abi ilgin için sağol zaten eniştem kaskodan parasını almıştı çalıntı motoruda aynı şekilde kullanmazlar sanırsam yani artık pek umursamıyodu zaten çalınalı 2 yıl olmuş kaskodan parayı alıncada rahatlamış vergisini bile ödeyemeden çaldı şerefsizler diyodu

kaskodan parayı almış bile olsa bu şerefsiz hırsızlar yakalansın ve yok olsun artık.bazen mesele parayı geçiyor.insanın sevdiğini alıp götürüyor o.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar