bulgaristan internet sitesinden kask alma

merhaba bulgarıstanda bır tanıdık donuste ıstedıgın bır kask varsa ev adresıme yolla ben getırırım dedıydı. bulgaristanda motorsiklet kaskı alısverısı yapapileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz bir kaç yere baktım, bizimkine göre yarı yarıya fark oluyor ama emın olamadım, onerebılecegınız siteler varsa çok mutlu olurum

Bulgarca biliyor musun?Avrupa menşeili,Bilinen güvenilir sitelerden Bulgaristan'a göndertsen daha kolay olmaz mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
fcmotodan veya louis hangisinde daha ucuzsa sipariş verebilirsin

Bulgarca biliyor musun?Avrupa menşeili,Bilinen güvenilir sitelerden Bulgaristan'a göndertsen daha kolay olmaz mı?
yok bulgarca bılmıyorum cevırıyle gırıyorum bır kac bulgar sıtesı buldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fcmotodan veya louis hangisinde daha ucuzsa sipariş verebilirsin
ikisi de nereden baksan turkıye fıyatlarıyla arasında en fazla 1000 lira oynuyor

Birçok site var, https://www.mymoto.bg/ geçen gün kapıda ödeme kulak tıkacı aldım, zaten hemen hemen tüm online satış siteleri kapıda ödeme seçeneği sunuyor, teslim almadan önce kontrol edebiliyorsunuz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
voodevil'in linkini verdiği siteden shoei kaskın fiyatın abaktım, yunanistandaki mağaza ile benzer fiyata. alman lois mağazasında da benzer fiyataydı. türkiyede 35bin lira olan kask 635 euroya falan geliyor. iyi bence.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
voodevil'in linkini verdiği siteden shoei kaskın fiyatın abaktım, yunanistandaki mağaza ile benzer fiyata. alman lois mağazasında da benzer fiyataydı. türkiyede 35bin lira olan kask 635 euroya falan geliyor. iyi bence.
iyi değil kesinlikle benim aldığım nxr 2 35bindi türkiyede ben 330 euroya almıştım

mymoto.bg kask fiyatlarına bakmadım ama kulak tıkacı konusundan sonra yedekleyeyim dedim, 27 levadan aldım, yani 600 küsür TL geliyor. Türkiye de kulak tıkacının 3bin küsür lira olması çok çok anormal geldi.

Arkadaşın sorusuna ek olarak, Bulgaristanda internetten ekipman alacaksanız fiziksel mağazası olan motorsiklet mağazalarının internet sitelerini tercih edin ve kapıda ödeme yöntemi kullanın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
iyi değil kesinlikle benim aldığım nxr 2 35bindi türkiyede ben 330 euroya almıştım
nxr2 fiyatına bakmadım, neotec 3 fiyatına bakmıştım, ocak ayında almanyada lois mağazasında fiyatına bakıp 670 euro keşke alsaymışım deyip valizde yer yok deyip almadıktan sonra yunanistandan 620 euroya almıştım, yunanistanda da 620 euroya geliyor yaklaşık. Türkiyedekine göre iyi fiyatlar.
Tabi fcmoto gibi bir yerden indirime denk getirip internetten almak da olabilir, Bulgaristana gönderiyorlardır gümrük dertleri yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mymoto.bg kask fiyatlarına bakmadım ama kulak tıkacı konusundan sonra yedekleyeyim dedim, 27 levadan aldım, yani 600 küsür TL geliyor. Türkiye de kulak tıkacının 3bin küsür lira olması çok çok anormal geldi.

Arkadaşın sorusuna ek olarak, Bulgaristanda internetten ekipman alacaksanız fiziksel mağazası olan motorsiklet mağazalarının internet sitelerini tercih edin ve kapıda ödeme yöntemi kullanın.
Geçen ay yunanistan'da papastavrous mağazasında alpine kulak tıkacı 20 euroya görmüştüm, o sırada internetten türkiye fiyatına bakıp 800Tl görünce gerek yokmuş deiyp almamıştım, keşke alsaymışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar