bülent serttas motor kazası - masalar havada ucusuyor :)

ilk motor sürdüğüm zamanı hatırladım şimdi, abim arkamda dağ bayır biyer taş çatlasın 11 yaşındayım --Vallahi bu kadar kötü değildim:):):)

geçen bi sirkte fındık faresine ogretmişlerdi motosiklet kullanmasını ya :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilerek kaza yaptırmışlar diyeceğim neredeyse, ama reklam kokusu var,motosiklet değil elektrikli bisiklet.:p

Beyaz show a çıkmştı bi keresinde beyazla hobileri hakkında konuşuyolardı diyo ki ben çok güzel motosiklet kullanırım :D sonra beyazıt bu videoyu yayınlamştı:D herkes koptu tabi :D diyo ki sonra ben el sallarken yanlşlıkla gaza da bastm :D:D:D

salak bu adam yaa :D oha diyorrum hatta çüş diyorum :mrgreen:
3 tekerlekli bir aleti nasıl düşürür nasıl çarpar sanki R1 anasını satim gazı verince fırlıyo

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kesin çinden elektirikli zerzavat bisiklet getiren dahi türk tüccarlarının bir gecesidir

Gaz ile frenin yerini motorda karıştırmak büyük beceri ister tebrik etmek lazım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu adam gerçekten sakar ya 3 teker oldugu halde kontrol edemiyosa hiç bisiklet motor falan binmesin alsin bir araba diyecem ama onuda kullanamaz ki çolugu çoçugu ezip geçer µallah korusun, yok yok bu adam yine belediye otobusleri yada taksi, dolmus binsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar