Bülent Sertaçın Komik Motosiklet Kazası

Youtubeda gezinirken rastladım, ne desem bilemedim beyin bedava :mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
videonun sonunda cikan videolardan birinde de cbf ile dususu var :)

Başlangıç için yerinde bi seçim olmuş, ya 600 lükle başlasaydı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Büyük cc ile başlamak isteyenlere ibretlik görüntüler :queen:

Ya ben Ağzımıda bozmak İstemiyom ama Bu adam ya tam bir mal Yada Bunu tamami ile reklam Amaçlı yapıyor
Bu adam Patlak Sokaklar diye bir Komedi filimdede oynamıştı O filmin setindede defalarca düşüp (Elektirikli bisiklet) En son baktılar olmadı filme bile kaza Yaparak eklediler
O film çekimleri boyunca Motor sürmeyi öğrettiler 1 yılı aştı arada hala motor sürüyor Ama hala Nato Kfa Noto mermer
Çekimlerdeki tüm modeller Elekrikli Bisiklet Ulan Gaz var fren var Nasıl deviriyon hele 3 tekerliyi .
Yok yok bu Kesinlikle reklam amaçlı Yapıyor

tam bir mal yaa :farao:
insan bu kadar denyo olmaz :pr: ^^gaz firen gaz firen karıştırdım yanlışlıkla gaza basmışım^^ lafa bak sanki araba kullanıyor .hadi arabada hepsi aşşada hepsi pedal karıştırabilirsin acemiyken
ulan mal motorsiklette nasıl karıştırıyon gazlan fireni :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Ya ben Ağzımıda bozmak İstemiyom ama Bu adam ya tam bir mal Yada Bunu tamami ile reklam Amaçlı yapıyor
Bu adam Patlak Sokaklar diye bir Komedi filimdede oynamıştı O filmin setindede defalarca düşüp (Elektirikli bisiklet) En son baktılar olmadı filme bile kaza Yaparak eklediler
O film çekimleri boyunca Motor sürmeyi öğrettiler 1 yılı aştı arada hala motor sürüyor Ama hala Nato Kfa Noto mermer
Çekimlerdeki tüm modeller Elekrikli Bisiklet Ulan Gaz var fren var Nasıl deviriyon hele 3 tekerliyi .
Yok yok bu Kesinlikle reklam amaçlı Yapıyor

patlak sokaklar filmindeki espri, zaten onun sahneye girişinde sürerken duramadan düşmesiydi, esas uğraşılan sahne ise bir türlü düşmeyi becerememesiydi. sonuçta adam dublör değil, düşerkende bilinçli düşmiyor çünkü gerçekten süremiyor, fakat reklam olayına katılıyorum orası aynen öyle

patlak sokaklar filmindeki espri, zaten onun sahneye girişinde sürerken duramadan düşmesiydi, esas uğraşılan sahne ise bir türlü düşmeyi becerememesiydi. sonuçta adam dublör değil, düşerkende bilinçli düşmiyor çünkü gerçekten süremiyor, fakat reklam olayına katılıyorum orası aynen öyle
Evet düşmeyi beceremiyordu Çünkü 5 metre gidip düşmesi gerekirken daha 1 metreden düşüyo Kamera arkası görüntülerini izlemiştim :p
Bide Magazin D nin yalancısıyım Orada Filme kazalı montaj yapıldığını söylediler

Büyük bir kazanın eşiğinden döndü diyor. ulan altı üstü cereyanlı biskinet :cherry: İyi güldüm akşam akşam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar