Bulamadığım parfüm

Bulamadığınız parfümü "Moto Sohbet" bölümünde bulmayımı düşünüyorsunuz ?

Bulamadığınız parfümü "Moto Sohbet" bölümünde bulmayımı düşünüyorsunuz ?

illa motosikletle ilgili mi konuşmak gerekiyor? belki üyeler arasında kullanan, satın alan olmuş olabilir, şahsen ben almış olsaydım yer ve fiyat bilgisi hemen verebilirdim, sonuçta forumun amacı bilgi paylaşımı ve yardımlaşmak..

illa motosikletle ilgili mi konuşmak gerekiyor? belki üyeler arasında kullanan, satın alan olmuş olabilir, şahsen ben almış olsaydım yer ve fiyat bilgisi hemen verebilirdim, sonuçta forumun amacı bilgi paylaşımı ve yardımlaşmak..
Bence yazdığımı tekrar okuyun. Mt ye niye yazdın demiyorum. Moto sohbet e niye yazdın diyorum.

ya beko Allahını seversen ya yapma şöle iyiki bi konu açtım ben sanki bilmiyomuyum nereye açılcanı ...

Bence yazdığımı tekrar okuyun. Mt ye niye yazdın demiyorum. Moto sohbet e niye yazdın diyorum.

hayır yani derdiniz bu mu? çok rahatsız olduysanız rica edin moderatörlere konuyu gerekli yerine taşısın. Forumun en hareketli bölümü moto sohbet olduğundan dolayı bu kısıma açılmasını gayet normal karşıladım..

hayır yani derdiniz bu mu? çok rahatsız olduysanız rica edin moderatörlere konuyu gerekli yerine taşısın. Forumun en hareketli bölümü moto sohbet olduğundan dolayı bu kısıma açılmasını gayet normal karşıladım..

Berkut'un söylediği yanlış değil.Tartışılması gereken şeyler işe yarar bilgiler daha bir çok kullanıcı okumadan kayboluyor ilk sayfadan.Sebebi alakasız açılan konular...Taşınması yerine doğru yere açılsa kötümü olur peki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar