buji bulamıyorum

tvs için bosch ur5ddc çift tırnak buji bulamıyorum üretimi yok herhalde çoğu internet satış mağzazı stokta yok diyor

emsal olarak ne alabilirim

motosikletçilerde ngk buji var ama hepsi tek tırnak ve 0,6 mm tırnak aralığında yok çoğunda tırnak aralığı bilgisi bile yazmıyor

önceden buji diyip alıyordum bilinçsizce ama şimdi aradığımı bulamıyorum

Pulsar ve Dominar da da aynı buji kullanılıyormuş , Bajaj servisinde bulabilirsin , bu kadar çok satılan motorların farklı marka NGK vs muadili sanayideki parçacılarda muhakkak bulunur..

sanayide hiç bir yerde bulamadım dükkanın biri artık motosiklet bujisi pek göndermiyorlar dedi yamaha servisine baktım orada da bulamadım bajaj servisindede yine aynı çift tırnaklı buji hiç yoktu anlam veremedim standart tek tırnaklı ngk bujileri var hep

Aralığı %90 tüm motorlarda 0.6 0.7mm gelir.Bujilerin üzeinde yazar.Klavuzunda özellikle belirtilmediyse 0.6 0.7mm en uygunudur ve çok kritik değildir.1mm ye kadar sorunsuz çalışır.klavuzda diyorsa şu kadar olsun hafif vurarak yere veya karbunuyla açarak önerilen aralığa ayarlayabilirsiniz sentil çakısı veya buji tırnak aralığı ölçme aletiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Yani buji kutusunda veya klavuzunda veya motosiklet kullanım klavuzunda yazar ayarlayın diye yani sabit 06-07 mm de gelir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Çok nazik hareketle tık tık minik vurarak ve her vurmada ölçerek veya her açmada nazikçe açıp ölçülmeli.

cr9ek olanını bulabildim anca çift tırnak kutu üzerinde yazmıyor sade 1/16 ibaresi var taktım direk sentil var inç o yüzden uğraşmadım sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

Pulsar ve Dominar da da aynı buji kullanılıyormuş , Bajaj servisinde bulabilirsin , bu kadar çok satılan motorların farklı marka NGK vs muadili sanayideki parçacılarda muhakkak bulunur..

servis orjinal tek tırnak dedi başka yorum yapmıyorum hocam anlayın 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar