Bugün'ü de kazasız atlattım

Arkadaşlar, bazen düşünüyorum da acaip risk alarak bu zevki heyecanı yaşamaya çalışıyoruz :) yere temas eden sadece 20 bilemedim 30 cm' alan var:pale: Ama her akşam işten geldikten sonra motorumu çıkartıp dolaştıktan sonra (en az bi 45-50km) keza pazarları da arkadaşlarımla gezdikten eğlendikten sonralarıki akşamları eve girmeden önce motosikletimin brandasını örtüp garajımın kapılarını kilitlerken şöle bi derinden "Şükür Allah'ıma bugünü de kazasız atlattım" diyorum içime huzur geliyor :) bu sayede bi tebriği hakettiğimi düşünüyorum :) benim gibi düşünen arkadaşlar olacaktır elbette :) onlar da bu duygularını bu başlık altında hepimizle paylaşsınlar :) hepinize kazasız günler dilerim :)

Arkadaşlar, bazen düşünüyorum da acaip risk alarak bu zevki heyecanı yaşamaya çalışıyoruz :) yere temas eden sadece 20 bilemedim 30 cm' alan var:pale: Ama her akşam işten geldikten sonra motorumu çıkartıp dolaştıktan sonra (en az bi 45-50km) keza pazarları da arkadaşlarımla gezdikten eğlendikten sonralarıki akşamları eve girmeden önce motosikletimin brandasını örtüp garajımın kapılarını kilitlerken şöle bi derinden "Şükür Allah'ıma bugünü de kazasız atlattım" diyorum içime huzur geliyor :) bu sayede bi tebriği hakettiğimi düşünüyorum :) benim gibi düşünen arkadaşlar olacaktır elbette :) onlar da bu duygularını bu başlık altında hepimizle paylaşsınlar :) hepinize kazasız günler dilerim :)

:bounce::rendeer::cat: Aynen dostum aynen... Ortalık hasta ruhlu kaynıyo:farao: zaten 2 tane yaralanmalı kaza atlattım iyice soğudum trafikten... ama önemli olan ŞÜKRETMEYİ BİLMEK DEĞİLMİ...

evet arkadaşlar
bende evine bugünde kazasız belasız dönen arkadaşalarımı ve kendimi tebrik ederim:rendeer:
lütfen dikkat

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her halikarda motor kullanmak bambaşka bee:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motora binmek çook güzel şey. Sinan'ın da dediği gibi eve kazasız belasız dönüldüğünde insanın içini huzur kaplıyor. :)

İnşallah ömür boyu kazasız belasız günler geçirip; bu sevdamızdan ölene kadar vazgeçmeyiz...

askerlerin annesine bugünde ölmedim anne başlıklı mektubu gibi olmuş

ama cidden doğru yani

bugünde kazasız belasız atlattık

Allah kaza bela vermesin

Cümlemize kazasız belasız sevdiklerimize dönüşler nasip olsun, Şükür Allaha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar