- Konu Yazar
S.A arkadaşlar bugun ehliyet sınavı oldum b sınıfı ehliyetim oldugu için sadece direksiyon sınavına girdim. ben düzce bulvar sürücü kursundan ahliyetimi alıyorum ve büyük şans eseri sanırım sınavı gectim bugun katılanların büyük kısmı sınavdan gecemediler
r: nedeni ise bu sınava özel gelen ankaradan müfettişlar en ufak bir hata bile af edilmedi ben şanslıyım çünkü öğleden sonra aldılar beni sınava yani ne oldugunu gördüm malasef coğu kişi gecemedi bende emin değilim ama galiba ben gectim. kural gereği hiç kimse kendi motosıkletiyle bu sınava giremezmiş ne gerek varsa bu kurala. ama sınavda kullandıgımız motorsiklet tam bir rezaler lifan marka 125cc bi motor ve bana o kadar küçük geldiki sınava başladıktan kısa süre sonra sol bacagıma kramp girdi sınavın büyük kısmında acı cekerek devam ettim ama belli etmedim. motosiklet kullanmayı bilmediğim için yoldan cok motorun o uyduruk gösterge panolarına takıldı gözlerim özellikle sinyallerin kapanıp kapanmadıgını anlamak için uzun uzun baktım emin olmak için cünkü kalanların cogu bu yuzden kalmıs sinyalleri zamanında kapatmadıgında. bide benden önce parkura giren kadın sürücü o kadar yavaş gidiyorduki sekiz çizme yerine geldiğimizde yakaladım onu malasef onun yüzünden motoru durdurdum ve yere bastım. ama neyseki sağolsun müfettiş bey beni anladı ve orda beni bırakmadı. orda kendime sunu söyledim tamam buraya kadarmış olan paralara oldu gibi şeyler söyledim kendi içimden. ama bana bir şans daha tanıdılar şans işte. yarın sonuçlara bakıcam umarım gecmısımdır cunku haftaya motorumu alıyorum ehliyetsiz kullanmak istemiyorum ama kalırsam sınavdan yinede kullanıcam umrumda değil. 125cc lik motorlara ilk kez binmeme ragmen benim kalıbıma uygun olmadıgını anlamış oldum mecburen buyuk motor alıcam sürebilmek için. aslında scotur almam en mantıklısı ama BWS nin üstüne oturdugumda motor altımda kayboldu :jocolor:
herkese iyi akşamlar dilerim
Düzceli Uğur (Kayaların Oğlu)
herkese iyi akşamlar dilerim
Düzceli Uğur (Kayaların Oğlu)