Bugünden deponuzu fulleyin benden söylemesi

oha oha oha ve yine OHAAA.. diyorum.. bikaç gün önce %10,5 zam gelmişti zaten.. nedir nasıl iştr ben anlamadı.. :pr: :pr: adamlar halka ne muamelesi yapıyo o bile belli deil .............................................................................. :pr: :pr: :pr:

Super Moderator
güzel fikirde protestoyu yapacak .... kimde war bana onuda söleseniz
yapıcaz 3-5 kişi onlarıda dövicekler o kadar
bu millet koyun olduğu müddetçe güdülmeye mahkumdur
:pr: :pr: :pr: :pr:
:farao: :farao: :farao:

bundan kaçış yok şimdi kaçsak bir dahaki depoda yine zamlı fiyattan alacağız.
Ne yazık ki güzel ülkemde yaşamak her geçen gün zorlaşıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw warya bi benzinci açacam motorcu site üyesi arkadaşlara beleş vercem benzini...:)

entellektüel' Alıntı:
İhtiyar dostum; Jamaika 365 gün hava sıcaklığı 22 derece... 10.000 USD ile mükemmel bir hayat kurabiliyorsun... İklim yumuşak ve tropikal... Sabahlara kadar kumsalda dans edebilirsin. Ben 9 sene sonra orda olmaya çalışacağım. İkinci ihtimal Küba... orasıda güzel...

ciddi mi diyorsun? beni de yaz yanına. 10000 dolar ile ne yapıyoruz orada? yat, kat, araba filan mı? ne iş yapacağız?

motosiklet fiyatları gene artacak eger kur bu şekilde yükselmeye devam ederse tamda motorsikletalacakken

müjde müjde ...merkez bankası kur'a müdahale etmiş .. 1,35'e geri dönecekmiş...işte belgesi

kur3kp.jpg

100kmde ort. 2 litre benzin tüketen bir

Mondial 150 HS sahibiyim ! Zamlar bana vız gelir ...

zaten bu ülkede arka arkaya aynı fiyata benzin almak mucize gibi bişey olur. hergün fiyat artıyor. babamda arabayı satıp dizel almayı düşünüyor. (daha ekonomik oluyormuş). buda benim motor hayallerimin bir kaç yıl daha ertelenmesi demek :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Benzin zammı bu akşam olacakmış bilginize.. litrede 10ykr diyorlar.. yüzde 3 civarında filan yani yanlış hesaplamadıysam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar