Bugünden deponuzu fulleyin benden söylemesi

Dolar merkez bankasının müdahalesine rağmen 1,75ytl olmuş arkadaşlar, örümcek hislerim beni yanıltmıyorsa yarın yada en geç 2 gün içinde benzine kallavi bir zam gelir. Tabi motosiklet fiyatları da yıldırım hızıyla artacaktır.

Şimdiden hepimize geçmiş olsun....

geç bile kaldılar.:farao:
araya %30 luk devaluasyonu sıkıstırdılar. mılletın ruhu duymadı sankı.
deamon hadı yarını uyrdın. 3 gun sonra bıdaha olcak.:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bugünden 20ton benzin alim ozaman ne olur ne olmaz:queen:

walla teşekkürler uyarı için
allahtan dün motorumu teslim aldım ve depom full :cherry:

bu ne be kardeşim böyle giderse benzin olcak 4 ytl:pr: bizim depo yine kuruyacak çöl gibi desenize...

Ben size söyledim değilmi,pasifikte bir ada arıyorum sakin tropikal iklimli bir şort bir tişört bir terlik bir takım olta ile ömür geçirilebilecek.ama hepiniz kulak arkası yaptınız.

Varmı gelen?::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

ihtiyar sen adayı bulunca haber ver bende 3 olta takımı var zaten :)

dolar yıl sonuna kadar 2.000 u bulur bu gidişle euroda 2600 falan ve gene 2 milyon kişi işsiz kalır bu hükümet gider olan gene bize olur :((((((((((((((((((

İHTİYAR' Alıntı:
Ben size söyledim değilmi,pasifikte bir ada arıyorum sakin tropikal iklimli bir şort bir tişört bir terlik bir takım olta ile ömür geçirilebilecek.ama hepiniz kulak arkası yaptınız.

İhtiyar dostum; Jamaika 365 gün hava sıcaklığı 22 derece... 10.000 USD ile mükemmel bir hayat kurabiliyorsun... İklim yumuşak ve tropikal... Sabahlara kadar kumsalda dans edebilirsin. Ben 9 sene sonra orda olmaya çalışacağım. İkinci ihtimal Küba... orasıda güzel...

depo ne alıyor zaten ya 40 ytl alıyor benim kawasakizxr6.
zaten turizm yok sezonun ne zaman başlıyacagı belli degil gelsin zamlar bakalım . zaten temmuzda sezon patlamassa biz patlıyacagız.
durak villa pansiyon
bodrum

125 cc Motorumu satıp 250-yada 500 cc bişey alayım diyordum. Satarsam 50 cc mobilet alıcam bu zamlar yüzünden :cherry:

Bu dünya ışıltılı bir kumarhane.Bu kumarhanenin sahipleri hep kazanıyor.Hey dışarıda zar atmadan yaşanabilecek bir hayat var. Varmıdır? Vardır mutlaka.Yoksa da yaratalım ellerimizle.
not: 3. biram bitti 4. açıyorum.:rendeer:

İHTİYAR' Alıntı:

abi hadi gidek balık avlayalım keyfımıze bakalım bu benzı fıyatı aldı basını gıttı

Sabah LPG'ye %2'ye yakın zam geldi zaten. Yine de dövizle iş yapmak için çok acele etmeyin, haftaya MB döviz satmaya başlarsa kur ilk günde sert bir şekilde düşebilir.

Bütün gün finans departmanında cnbc-e seyrediyorum, içim dışım ekonomi oldu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar