De nin ayrı yazılmamasınfan anlamalıydım. Bilader soldan 80-90 la gidiyodun da sol şerit babanın yolu mu. Adam kuralları çiğnemek 120 ile gitmek istiyor. Ya bu trafikte sorunları hep küçük cc liler yaşıyor ben büyük cc birinin sıkıştırıldığını görmedim. Küçük cc li sürücüler böyle ağayız paşayız diye dolanıyor. İzmir'in dikine gidenler diye bi facebook grubu var orda bi arkadaş yazmıştı bununla ilgili bişeyler. Kardeşim motorun gitmiyorsa sol şeridi kapatıp gidemezsin. Orta şeritten sağ şeritten git. Ayrıca sol şeridi gereksiz yere ihlal etmek SUÇTUR izmirde kamera kayıtlarından bunlara ceza yazılmaya başlandı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Bi tane daha kameralı geliyor. Kamera takıp millete sataşma. Alırlar aklını. Kamera takan kendini bişey sanıyo arkadaş ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
İmla hatalarının kusura bakmayın sinirli yazılmış metindir zaten içerisinde baya geçirdiğim için metinin üzerinde yönetim tarafından değişiklik yapılmıştır
Konu sonucu kamera almaya karar kıldım korumalarada biraz daha yatırım yapıcam
Eldivenide baya korumalı alıcam
Bi kaç kere daha yaşanırsa motorun arkasına cirit takıp sinirlendiğimin radyatörüne mi fırlatsam diye düşünüyorum
Bi tane daha kameralı geliyor. Kamera takıp millete sataşma. Alırlar aklını. Kamera takan kendini bişey sanıyo arkadaş ya.