Bugün Zorunlu Olmadıkça İstanbulda Motorla Çıkmayın

sabah dikilitaştaki işime gitmeye çalışırken köprü trafiğinin beşiktaşa kadar uzandığını gördüm. aylardır ilk defa o kadar trafik gördüm. allah yolda kalanlara sabır versin. soğuk, güneş, yağmur hiç biri dert değil de bi karda bide fırtınada motoru bırakmak lazım.

Sabah saatlerinde köprü ayağına yapışan topluluğun içinde ben de vardım. Sonrada trafik polisi köprü trafiğini durdurdu ve sırayla metrobüsü paravan yaparak anadolu yakasına gönderdi. Soğuk ve rüzgarlı havalarda köprüden çok kez geçtim ama bu sefer korkuttu :)

Saat 16 gibi geri döndüm, herhangi bir sorun yoktu.

Bostancı tarafı şu an çok rüzgarlı ,köprüden geçen var mı ? Avrupa yakasına geçmem lazım, olmadı haremden gidicem.

Bende cevap bekliyorım Yokmu 6 dan sonra geçen :) Avrupadan Anadolu'ya dönücem sabahtan sonra tırsıyorum.

bu sabah tam köprünün ortasın, bir arkadaş durmakla durmamak arasında kalmıştı, duruyordu sanırım, öyle bir rüzgar esiyordu ki, orta şeride geçemedim nerdeyse çarpıcaktım, son anda kontra ile geçtim lakin yusuf yusuf etmedi değil yüreciğim :) kazasız belasız keyifli sürüşler.

İstanbul Anadolu yakasında hava rüzgarlı idi. Köprü ve otobanları kullanmadım. Toplam olarak 30km civarında yol yaptım. Kayda değer bir sorun yaşamadım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah saatlerinde köprü ayağına yapışan topluluğun içinde ben de vardım. Sonrada trafik polisi köprü trafiğini durdurdu ve sırayla metrobüsü paravan yaparak anadolu yakasına gönderdi. Soğuk ve rüzgarlı havalarda köprüden çok kez geçtim ama bu sefer korkuttu :)

Saat 16 gibi geri döndüm, herhangi bir sorun yoktu.

[url]http://thumbnails105.imagebam.com/45869/7bb6a1458684100.jpg[/URL] [url]http://thumbnails105.imagebam.com/45869/78d9df458684109.jpg[/URL]

Yoksa o faketaxi'ci sen misin :mrgreen:?

Sabah saat 9.30 gibi gecmeye calistim moturu yatirmamak icin zor tutum motorcu arkadaslar kenarda bekliyodu biri kaza yapti ondan bekliyorlardi sandim ama demek gecmek icin bekliyorlarmis ozellikle kargocu abilerimiz icin cok riskli bacak ruzgar korumasi ve cantalari yelken gibi adeta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar