Bugün zam aldım :)

Arkadaşlar bugün harika bir gün.Uzun süredir çalıştığım bankamda bugün zam aldım.Zam oranını yazıyorum.Kimse kıskanmasın lütfen!

Tam % 2,98:queen:

Yorumsuz....

Maaş 20.000 tl civarında ise hiç fena değil aslında :queen:

Hayırlı uğurlu olsun ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Breh breh brehhhh
paraya bak beeee
hertarafımızı gümüşleriz bu parayla artık
sende boşver onumu alsam bunumu alsamı zammı almışsın,iki motorunda her renginden birer tane al artık:bounce:

bunun adı zam ise hayırlı olsun.... kendileri kepçe ile işçileri kaşıkla bile değil...

zam dedin de merak ettim benzine daha zam olmadi, libya tunusa saldirdi, zam icin bahane, gerci abd icin de bahane ama :) abd libyaya benzin bize :queen:

Denizli İl Temsilcisi
dide benzinede zam geldi %5 noldu şimdi senin zam uçtumu :D

hemen ıslatalım bunu :) maaş demişken geçen ayda patron odasına çağırdı dediki" Emre senin şu maaşı ne yapıcaz :silent: tabi ben ne demek istediğini anlamadım "nasıl yani" "gel şunu 200 tl artıralım sen de rahatla bende":silent: ilk önce "ben rahatım zaten" gibi hiçte akıllıca olmayan bir laf etmiş olsamda sonradan durumu toparladım ve zammı geri almadan odadan çıktım :)

hemen ıslatalım bunu :) maaş demişken geçen ayda patron odasına çağırdı dediki" Emre senin şu maaşı ne yapıcaz :silent: tabi ben ne demek istediğini anlamadım "nasıl yani" "gel şunu 200 tl artıralım sen de rahatla bende":silent: ilk önce "ben rahatım zaten" gibi hiçte akıllıca olmayan bir laf etmiş olsamda sonradan durumu toparladım ve zammı geri almadan odadan çıktım :)

200 tl demek.

Vay be ne güzelmiş:)

Tayfun, Bostancı sahilinde toplanıyoruz galiba, İlkay'in açtığı bir başlık var. istersen sende gel, maaş olayının bir kritiğini yapalım:p hem sen yeni almışsın islatırız :)

Tayfun, Bostancı sahilinde toplanıyoruz galiba, İlkay'in açtığı bir başlık var. istersen sende gel, maaş olayının bir kritiğini yapalım:p hem sen yeni almışsın islatırız :)

Ne zaman toplanıyorsunuz?Ben başlık göremedim.
Evet ya çok iyi olur şu maaş olayını masaya yatırmak hemde sizinle tanışmış olurum:)

Ben daha almadım Emre.Yarın bakmaya gidiyorum servis ok verirse alıyorum:cat:

aklıma hemen levent kırcanın zam parodisi geldi...:queen:

bu işçinin zammı...
aha buda suya,elektiriğe,benzine doğalgaza v.s gelen zam...
şimdi bu zammı buradan alıp buraya koyuyorum..olmadı.zamı şuraya koydum..yok sizin zamınızı buraya öbürkünü şuraya koydum....yok ulan..hepinizin zamına ..........:queen::queen::queen:

diye uzuyordu işte....

desene biz baya iyi almışız bide söyleniyorum sabahtan beri % 7 ye ye ye bitmez.

Allah Allah, yahu bu bankacılık sektörü geçen sene bilmem kaç milyar dolar kar elde etti, borsada kağıtları uçtu falan filan.:cyclopsan

Nayır n olamaz Nalan, nnnanmıyorum.:salut:

Yoksa siz de kapitalizmin insanları refaha ulaştırdığına, zenginleştirdiğine, liberalizmin mutluluk ve özgürlük verdiğine, çok çalışanın çok kazanacağına inanmayan malum zihniyetten misiniz.:queen:

Günaydın Türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan !!!!!!!!!!:p

Öpüldük hep beraber. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar