Bugün R6 aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha bayiğine bugün XV950 almak amacı ile gitmiştim. Bir daha spor motosiklet almam diyordum. Yanımda gelen arkadaşların gazıyla xv derken 2015 R6 ile bayiden çikarken buldum kendimi. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama bu aldığım son spor motosiklet olacak. Kendi kendime söz verdim bundan sonra kesin tarz degistiriyorum.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin... Açıklamayı okurken çok güldüm :) ::gazla::

çok yakar çok kaçar ama yinede bize düşen görev hayırlı olsun demek ;)

Ayyyyyy onu sürmeyi düşünmüyosun heraldee ? Şeyy.. Ben sürmeye kıyamamda onu yani.
:queen:
Hayırlı,uğurlu olsun hocam. İyi gazlamalar dilerim.

şöyle arkadaşlarımız olmadı ki... Ben götürsem abi boşver o parayla araba alırsın kalanla da içer sçarız derler. hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence olmamış o motor size

Banada pek olmamış gibi geldi :) Xv959 ile bir deneme sürüşü yaptım bayide kendi motorları vardı rahat, kıvrak, kendinden beklenmeyecek derecede sanki bir naked bike gibi, arkadaşlarda birinde 600rr birinde 636 var, sezonda 0 aldılar, aldıklarından beri başımın etini yiyiyolardı, yok xv cılız kaldı yok seni kesmez falan aldık işte, eve gelen kadar bileklerim belim ağrıdı, paslanmışım en son 2011 yılında 0 km 1000rr alıp 1 yıl binip 2012 de veda ediyorum demiştim motora, hastalık çıkmıyor. yaşta geçiyor artık bu son spor motor bundan sonra spor bir cruser olur inşallah.

Güle güle mutlu günlerde kullanın.
Hayırlı olsun.

Bir de mümkünse öyle arkadaş grubunu Allah bize de nasip etsin.

Hayırlı olsun. Bu kasanın tipini 100 sene değiştirmesinler 100 sene eskimez yine bakan bi daha bakar.

Zizulander ben cepten giriyom bazen hocam.imzanizi okuyana kadar kotam bitiyo.

izmir bayraklı turan iz-moto sanırım. Kazasız belasız inşallah... Karşılaşırız belki izmir yollarında :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar