Bugün motorunuz için ne yaptınız?

Şampuan bunu aldım büyük ve ucuz güzel.

http://www.tekzen.com.tr/autokitcilaliotosampuaniportakal_/809454

Pasta cila da bunu aldım ve baya çok var içinde. Süngeriyle az biraz sürüp depoya ve ön çamurluğun beyaz kısmına sürdüm. Plastik aksamlara sürmeyin pis oluyor, plastik yerlere beze wd40 sıkın ve silin süper temizliyor ve parlıyor.

http://www.tekzen.com.tr/autokit_fa1_221_cizik_alici_pasta_cila_/825391

Jant ve lastik için taa 27 haziran da bime gelmişti oto temizlik seti diye :) o zaman 9,90 tl almıştım.
İçinde dörtlü sprey set vardı. Jant, Lastik, Torpido parlatıcı ve parfüm vardı. Torpido parlatıcı hariç diğerlerini kullanıyorum parfüm de odama sıkıyorum sağa sola güzel kokusu var :)

http://aktuel-urunler.com/bim-27-ha...im-27-haziran-2014-aktuel-urunler-katalogu-3/

Bende wd-10'la şampuan almıştım internetten kargoyla 20tl'ye gelmişti.2 gün önce buraki tekzene gittim aradığım her şey varmış :D Bi daha ki gittiğimde ciladan alayım bari, şampuan ve wd40'ım mevcut.Bimde de öyle şeyler görsem bi kere daha gelse hiç kaçırmam zaten :D :D

Sinyaller çalışmıyor ve ön sol kırık camı ön arka tek model olcak. 2 gün oldu alalı :)
Korna çalışmıyor o yüzden degişecekler aldığım yer e ait değişimler ve yag ı değişecek,
Aldığımda yoğundu servis p. tesi gel dediler.

İyi bakalım hadi güzel olur umarım.

Benim de bir tek yağ kaldı değişeceğim. Bir de ufak tefek vida vs gibi şeyler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Bende wd-10'la şampuan almıştım internetten kargoyla 20tl'ye gelmişti.2 gün önce buraki tekzene gittim aradığım her şey varmış :D Bi daha ki gittiğimde ciladan alayım bari, şampuan ve wd40'ım mevcut.Bimde de öyle şeyler görsem bi kere daha gelse hiç kaçırmam zaten :D :D

Tekzen de bir çok şey aldım. vidaları koymak için 3 liraya kapalı çok gözlü kutulardan almıştım, wd40 sanayiden almıştım 10 liraya :) bir de yine sanayiden sprey gres almıştım büyükçe birşey 10 liraya

Yaarınn bakım günü.
Otoğar a gitmişken dönüşte 15 liralık yemek aldım kuzgun a,
1+1 tl ye köpük tanzik su ile yıkadm hoş yarıdan fazlası boşa gidiyor :D verilen süre

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Bakım yapıldı,
Sinyaller korna değişti çalışır oldu,
topcase takıldı,
Topcase zımpara yaptım ve pıano black boyadım,

her oynar parçayı wd 40 ladım.

Cıncık gibi oldu KUZGUN.

Şimdi bi güzel yıkadım sevdim. Hal hatır sordum şikayeti yok maşallah. :queen:

bir kaç gün önce Buji ve lastik değişti Yagını değşştirdim Arka fren balatası değişti,
Egsoz ses yapıyordu değişti,

Aslan gibi oldu Kuzgun maşallah.

Ve bir haftada 200 km yol yaptırdım,

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

Ve mutluyuz artık :queen:

bu başlığı arıyordum. geçen haftaya yaydığım aktivitelerim,
lastikler değişti
jant göbeği tamir edildi,
yeni taktığımız zincir de bollaşmış azıcık onu da gerdik
motoru en ince parççasına kadar söküp jikle teli ile gaz telini değiştirdiö
---gaz teli sargısının sadece tek minicik bir teli gazı tutuyormuş görür görmez değiştirdim yolda kalabilirdik
ama çok zorladı komple depo altından gidiyormuş, şimdi ateş ediyor :D
ufaktan bi yıkama yağlama
yeni aldığım action cam imi arka ayaklığın o tarafa bağlayıp biraz viraj videosu çektim güzel oldu. deneme çekimini de yayınlayacağım.
(sj4000 nopro) merak eden arkadaşlar varmış

Hayırlı olsun :) Bende telefonla çekeyim dedim ama titreşim telefona fena yansıyor motor üstünde kaska da lumia 925 ı sabıtleyemem de :queen:

edit yapamadım böyle paylaşayım gerekli başlıklarda da paylaşımda bulunacağım

Son zamanlarda ki yoğun tempo yüzünden motosikletle pek ilgilenemiyorum leş gibi oldu ve bu durum iyice sinirimi bozmaya başladı boşluk buldugum anda bayağı ilgileneceğim.

Geçen gün 10 liraya aldığım renkli elciği taktım başka aksesuar takmak masraf yapmak içimden gelmiyor deli gibi 250 - 600 cc alıp ona masraf yapmak istiyorum :queen:

Biraz fazla yağ koymuşum :queen:

uRTsyjA.jpg)

-Egzos motip marka 690 derece isiya dayanikli boya ile boyandi

- Koruma demiri komple temizlik boyasi yapildi

- Zincir ve disliler mazotla yikandi
temizlendi.

Saygilar..:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün motorum için değil ama kendim için kaska pinlock taktırdım. Trafikte durunca buhu yapmaya başlamıştı. Ayrıca bir de alt yağmurluk aldım, sele altına koydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar