bugün ketchup isimli üyemizin doğum günüdür..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar şu an şoktayım! bu iş nasıl oldu anlamadım! =) hiç beklemiyordum, oturup kız gibi ağlicam nerdeyse =) iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler! doğum günü kutlama alışkanlığım olmadığı için kimse bilmez doğum günümü, çekirdek ailem dışında kimse de kutlamaz... dı =) ta ki siz kutlayana kadar! =) ne yazacağımı bile bulamıyorum şuan HAYRETİM ŞAŞTI!

yayında ve yapımda emeği geçen herkese binlerce teşekkürler, iyi dilekler için de çok teşekkürler. Allah hepinize iki katını versin inşalah! =) bugün herkese anlatırım artık bunu =) siz beni mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin! herkese gönlündeki motoru nasip etsin kazasız belasız nice doğum günlerimizi birlikte kutlayalım inşallah! =) :rendeer:

edit: etiketleri yazan arkadaşı da tebrik ediyorum (marş motoru, kola vs) sabah sabah yarıldım =)

:king::king::king:::deliir::::deliir::::deliir::::deliir::::friends:::friends:::friends:::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:::blusssh:

hacı kendi derdime düştüm seni unuttum kusuruma bakma :) iyiki doğdun ketchup mutlu senelere güzel güzel inşallah DAAAAAAA bişey sorcam sana niye doğdun olm :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar