Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle geçmiş olsun. arkadan gelen bazı öküzler görsün diye hızlı trafiği olan ışıklarda kırmızıda dururken 4 lü flaşörleri açıp, freni devamlı sıkıp bırakarak dikkati biraz daha çekmeye çalışıyorum.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun kardeş,bence trafikte özellikle otomobil şöförlerinin çoğu motorsikletlileri çekemiyorlar hele birde onları sollayınca sanki ölümüne arkamızdan geliyorlarr: az kaldı şu ehliyetimi bir alayım ben onlara yapacağımı biliyorum
Geçmiş olsun arkadaşim. Konu başlığını okuyunca hem üzüldüm, hem sevindim, üzüntüm kaza yaptığın için, sevincim hala hayatta olup, birşeyler yazabildiğin için...
Öncelikle çok Geçmiş olsun,
İşte bi kaza daha istanbulda ben kurallara uyuyorum bana bişey olmaz demeyin heleki motorlu iseniz böyle gelip çakıyorlar....
Amman Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışsın, korumalar işe yaramış şükür. Çok dikkatli olalım, sevenlerimize kötü haberlerimiz gitmesin. Necdet Kardeşimiz' den yandık bir de başka arkadaşımıza kahrolmayalım.ale: