Bugun kaza yaptım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bugun sabah 8 30da necdet abinin yanına giderken çapada kırmızı ışığın yeşile dönmesini beklerken beni görmeyen bi öküz arkadan hızlıca çarptı.. Motorda fazla bir hasar yok yaklaşık 2 metre sürüklendim sadece sol el parmaklarımda çıkık var kullanamıyorum şu an. Korumam tam olduğu için vucudumda başka bir hasar yok. Kazayı yaptıktan sonra necdet abinin haberini almak kazamdan daha çok üzdü beni..

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. az daha haberleri çiftleyecektik yani. allah korusun arkadaşlar. dikkatli olun... korumalıklarda eldiven n az göz önüne alınan şeydir ama kevlar destekli eldivenler tavsiye ediyorum ben. neyse geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun kardeşim...

Necdet abi herkesi üzdü ; tam sezon sonu olmamalıydı bu...

Allah rahmet eylesin...

Lanet olsun bu trafik canavarlarına, yakalayıp tek tek döveceksin, başka türlü olmuyor. lanet olsun.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun.......................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun arkadaş malesef dediğin gibi öküzlerden trafikte bolca var.

geçmiş olsun allah bizlere sabır versin trafikde insanı çıldırtıyorlar aman dikkat

allah kahretsin boyle okuz gozleri gormeyen insanlar ne zaman bitecek bu dünyada... Nejdet Abimiz bi yandan Delirmek Üzereyim yaaa... :salut:

Allah korumuş biraz sakin olsun bi kaç gün herkes gaz açmayın allah aşkına.Üzmeyin bizi

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

Aman dikkat arkadaşlar, herşey peş peş gelmeye başladı.:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun.
spacer.gif

Arkadaşlar biraz dikkat lütfen, tekrar tekrar acı yaşatmayın bizlere..
Bi kaç gün motora binmeyi bırakmak çok doğru bi düşünce.. Bu günlerde pek hayırlı haberler alamaz olduk :(
Çok geçmiş olsun bybrut

allah acıyı kimseye tatırmasın çok geçmiş olsun kardeşim allah acil şifa versin möbarek ramazan ayı oruçlu oluyor insanlar biraz daha dikatlı olmamız lazım saygılar.

Büyük geçmiş olsun , Allah korumuş sizi ,

Üzüntülü ve sıkıntılı dönemlerde motor kullanmamak dogru bir secim olabilir , uyku sersemi 4tekerler ne olacak o ayri .......

kardeşim geçmiş olsun. ben de geçen cumartesi yaptım. aradan çıkan bir polis aracına yandan girdim. %70 karşı taraf suçlu bulundu. benim kafada ve çenede dikişler var.yarın dikişler alınacak. sol kolda da sıyrıklar vardı ama bayağı bi geçti. ne kadar dikkatli olursak olalım, kaza oluyor ister istemez. önemli olan can kaybı olmaması...

Kardesim gecmis olsun :( Necdet abiye de Allah rahmet etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar