Bugun kaza yaptım :(

Çok başıboş insanlar var ya, xenon far var uzun kısa yapıyorum adam kör olmadı yine kendini yola attı bu kadarda olmaz ya zar zor durabildim dursamda benim yan kapağımı olduğu gibi çizdi, karanlıkta farketmedim onun aracına bir şey olmadı hızlıda gitmiyordum ama o birden kendini atınca panik yaptım iki firene de basınca birde o an aklıma yan çevirmek geldi direksiyon benim yan kapağımı mahvetti, motorsikleti nasıl farketmez insanlar ya bildiğin seyir halinde gidiyorum sağda ki girişten yola attı kendini :( motorum crypton 2013 tekli olarak yan kapak nereden bulabilirim arkadaşlar.:(

kardes hiç üzülme motor bu yapılır. altı üstü hem sadece yan kapağın gitmiş baska bi şey olmamış. sende de bi şey yoksa sıkıntı yok. dikkate almayan yayalar çok maalesef. yav bi gün az kaldı zaten birine dalacam

Motosikleti
BWS 100
kardeş hepsini okumadım.
çok başıboş insanlar demişsin.
motosikletinde xenon var.
mercekli mi? varsa mercek, ayarlı mı?
o çakma merceksiz xenonların insanlara ne kadar rahatsız ettiğini biliyorsundur umarım.

geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Eğitim şart abi. çok bilinçsiz görgüsüz şöforler var. Dikkatli olalım. Allah yardımcımız olsun

orası öyle kardeşim elbette yapılır ama elin terimdi o benim içim yandı çektim işığın altına baktım bir sigara yaktım çok üzüldüm ama ya allahtan bende birşey yok, zaten çarptığım arabanın şoförü dondu kaldı hiç bir şey diyemedi adam sonra karısımı ardık arkadaşımı o indi aşağı baktı bana arabaya baktı felan adamın suratına baktığım bembeyaz kesilmişti zaten.:( öyle öyle başıboş yayalarda çok.

kardeş hepsini okumadım.
çok başıboş insanlar demişsin.
motosikletinde xenon var.
mercekli mi? varsa mercek, ayarlı mı?
o çakma merceksiz xenonların insanlara ne kadar rahatsız ettiğini biliyorsundur umarım.

geçmiş olsun.

Mercekli kardeşim, 200 lira vermiştim ona kaliteli birşeyler taktırmıştım, rahatsızlık vermesin diye uzun- kısa taktırdım fara kimsede rahatsız olmuyordu hiç şikayet almadım bu konuda fakat uzun yapınca resmen kör ediyordu karşıdan geleni buna rağmen attı kendini yola.

Geçmiş olsun. Eğitim şart abi. çok bilinçsiz görgüsüz şöforler var. Dikkatli olalım. Allah yardımcımız olsun

Amin kardeşim.

Çok çok geçmiş olsun hocam canınıza birşey olmasında geri kalan bi şekilde hallolur

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun öncelikle sizde birşey yoksa sıkıntı yok motor her türlü hallolur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun cana gelcegine mala gelsin

Geçmiş olsun.Motosikletin araçtan sayılmadığını asla unutmayın ve ona göre kullanın.O zaman sıkıntı yaşamanız çok nadirdir.Özellikle şehir içlerinde karşıdan karşıya geçecek insanları,ara yollardan her an bir aracın fırlayabileceğini,sizi görsede görmezden geleceğini asla unutmayın.Her an durabilecek hızda ilerleyin.Unutmayın ki trafik kurallarına göre sizin haklı olmanız size hiç bişey kazandırmaz.O yüzden yol benim ben haklıyım düşüncesinde olmayın.Bunları yaparsanız siz kazanırsınız.Kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar