Bugün İzmir Ankara yolculuğumda geçirdiğim kaza

Geçmiş olsun dostum. Sıcağı sıcağına hissetmiyorsun ama sabaha başlar ağrıların,gece uyutmaz. Dikkat et.

O sığırında kırsaydın burnunu..

Gecmis olsun , ekipmanin ehemmiyetini bizlere tekrardan göstermiş oldun biri eksik olsa oran kirikti belki de simdi

Büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Yine de sizde birşey olmaması önemli olan.

Super Moderator
Büyük geçmiş olsun.

25 sene önce mahallede, Aprilla'nın Endurosunu kullanan gerçekten usta motorcu bi abimiz bize şu nasihatı verirdi, düşmekten korkma, çarpmaktan kork. O gün bugün aklımdan gitmez.

Büyük geçmiş olsun, bir daha böyle nahoş bir olay yaşamamanız dileği ile.

Motosikleti
BWS 100
"Hemen sagimdaki aracin sola kirmasi"
Diye bir tabir kullaniyor arkadas. Dikkat edin beyler, aynalik bir durum yok. Bizim arkadas muhtemelen kor nokta'da. Adamin gorememesi bu yuzden olabilir. Arac surucusunun Kendi malligi da olabilir, dediginiz gibi.
O yuzden araclarla beraber cok uzun seyretmeyin, unuturlar sizin orada oldugunuzu.
Gecmis olsun.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gecikme için özür diliyorum, ancak eve gelebildim. Şimdi bir video çektim, youtube'a upload ediyorum, bittiğinde hemen paylaşacağım. Kamera açısı ve sallantı için kızmayın ne olur bu kadar yapabildim. :)

Çok geçmiş olsun.Sol veya sağ şeritte giderken canı sıkılıp arkasına bile bakmadan şerit değiştiren o kadar çok sığır var ki.
70'le gider sol şeridi kapatır.120-130 giderken telefonu çalar sığırların frene basıp hızlarını yarı yarıya düşürür.onun için sadece yolun tüm şeritlerinin boş denk geldiği zamanlarda gaz açıyorum.

Videoyu gönderebildim. Aşağıya ekliyorum. Bu arada videoda da bahsettiğim gibi bulabilirsem fatura göndereceğim. Elinizde geçmiş tarihli ixon mont, held deri eldiven, nolan grex 9.1 kask veya durt pantolon faturası varsa isterim :)

Video aşağıda. Sallantı ve garip garip yerleri çekmiş olmam nedeniyle kusura bakmayın, Youtube üzerinden büyük olarak izlerseniz biraz anlaşılabilir ne anlattığım :)

Tekrar teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar