Bugün ilk kez motorumla işime geleyim dedim amaaa!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel bi hevesle bugün gıy gıy motorumla 25 km uzaklıktaki işime geleyim dedim,, gayet hoş güle oynaya geliyorum,- ki bu benim ilk uzun yolculuğum :) ama daha ilk günden çok korktum.. ben normal yolumda giderken, karşı şeritten bir kamyon benim geldiğimi gördüğü halde önündeki arabayı sollamaz mı? tabi beni resmen emniyet şeridine atıverdi... orasıda mıcır dolu,, motorum kaydı az daha düşüyordum :pale:
çook korktum yaa,, yani bu ilk deneyimimdi bugün ama gerçekten çok korktum,,, hala heryerim titriyor...

geçmiş olsun öncelikle..ya sen korkarsan düşersin sölim biraz cesaretini toplarsan öle yola çıkarsan atlatırsın korkunu..ama zaten bu kamyonlar salak yani kasti yapıyorlar sanki:farao:

melis diikat et ve burası türkiye her an herşey olur o yüzden çok dikkatli olucaksın
iyi düşmemişsin valla geçmiş olsun

Çok dikkat edeceksin. Ortalık gereksiz canlı dolu.O kamyoncunun nokut beyni sen hatasını anlatsanda anlamayacak kadar egsozdan tahrip olmuştur. Herkesi acemi ve manyak olarak görüp ona göre süreceksin. Hiç cesaretin kırılmasın aksine üstüne git. Bir müddet sonra makineleştiğini göreceksin. Ondan sonra zaten full dikkat ile yol alırsın. Ama şunu unutma kendini iyi hissetmiyorsan, kafan meşgulse asla bir taşıtı kullanma. Taksiyle git.

Meliss çok geçmiş olsun.Evet yollarda böyle hanzolar var malesef ::utangac:

Ama herşeyden önce bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor.Dikkati elden bırakma.Git şimdi bir su iç ve kendine gel :cat:

Amman canim yaw sana bisi olmamis ya gerisi muhim deil. Iste biz bunun gibilere 4 tekerli mankafa ve bilimum tabirler kullaniyoruz. Sen dikkat et kendine ok. Tehlike her karsına cikabilir...

bunların hepsi de mi böyle???? aynısı benım basımada gelıyor herzaman ama bunlar donmus soforu hızımı almısım arac kendını kaldıramıyor ama serıtıme cıkıyor mecburen frenletıyor benı.. Sanırım bunların kafası basmıyor yada altındakı aracları ferrarı fılan zannedıyor..::evil:: ::angry2:: ::ranntign ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

Alın pilakasını burada teşhir edelim. Eğer bir şirkete filan kayıtlıysa şirketine şikayet edelim. Hem bu konuda emniyetede şikayet dilekçesi yazma hakkımız var. Bir de trafik müfettişeri var (32 yaşındayım ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum anlyın :silent: ) Tanıdığı olan varsa konuyu açsın. Caze filan kesme yetkisine sahipler.

Dün kü kaza haberinin can sıkıntısı bende hale geçmedi.

hepinize desteğiniz için teşekkürler,, moralim yerine geldi saolun...
bu gibi tipleri ben Allah a havale ediyorum...

Çok geçmiş olsun hepimiz dikkatli olmalıyız trafikteki taşıtların durumu malum...

babam trafikte araba kullanmaya başaldıgım ilk zamanlarda bana soyle demişti.bak oğlum su dısarda araba kullanan adamları goruyormusun bunların hepsi aslında öküz ona göre kullanıcaksın.motorsiklet kullanırken ise durum biraz daha farklı dısarda araba kullanan adamların hepsi okuzoglu okuz.her gun işe motorla gidiyorum.acıbademdeki evimden cıkıp umraniyeye sonra dudulluya gidiyorum ve her seferinde kendi çapımda bu onermemi sağlıyorum ne yazıkki.korna çalıp kendimden haberdar ettiğim halde yola cıkanlarmı dersin,motoru tasıttan saymayıp arkadan dibine kadar girip sıkıştıranlarmı dersin.bazen yol verenlerde cıkıyor ama onlar ulvi bir azınlık ne yazıkki.aman dikkat unutma okuzlerin ortasında gidiyorsun.
iyi sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Meliss' Alıntı:
bu gibi tipleri ben Allah a havale ediyorum...

ben eskiden, (motora alıştığım zamanlar ve sabırım taşmadan önce) senin gibi havale ederdim ama artık biri beni sıkıştırmaya dursun.... ya aynasını kırarım, yada biryerlerini göçertirim aracının, sonra aradan uzarım....

uzarım fakat beni görebilecek seviyede, uzaklığımı o araca ğöre ayarlarım ki kudursun benim peşimden koşsun.... kendilerini çok emniyette zannediyorlar fakat durdukları zaman kaskımlan direkt yüzlerine yapışmayı çok seviyorum artık..
özellikle karşısında kendisinden daha kalın kafalı ve kalın montlu birini görünce afallıyorlar. sonra vur vur inlesin... hatasını kabulleninceye kadar hemde..

böle böle adam olucaklar. gerçi silah çıktı mertlik bozuldu. tırsıyorumda zınk die bi silahı çıkarcaklar diee ama daha denk gelmedi.... ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ama bişey olmadı en önemlisi bu senin için de çok iyi tecrübe oldu
korkacağın araçlarda en başında bu kamyonlar otobüsler minibüsler ve taksiler geliyor zaten minibüs ve taksi anında sinyal vermeden durmayı çok sever bunu unutma hiçbir zaman ya arkasından git yada mesafeli solla biran geçmeye bak.
yolun açık rüzgarın bol olsun:)

nevzat baba sen neymişin be dün toplantıda hiç böle bi halin yoktu :p

nevZAT150' Alıntı:
kaskımlan direkt yüzlerine yapışmayı çok seviyorum artık..
özellikle karşısında kendisinden daha kalın kafalı ve kalın montlu birini görünce afallıyorlar. sonra vur vur inlesin....

bu kısma bayıldım,, uygulamak lazım gerçekten de.. :mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tornedo' Alıntı:
nevzat baba sen neymişin be dün toplantıda hiç böle bi halin yoktu :p

beni bu duruma o ökhüz oğulları soktu abi,, hatta dün mavi woswos polo nun aynayı büktüm kırmadım. çünkü pek sıkıştırmadı ama artistik yaptı biraz bende sağından arkasına geçtim sonra solundan geçerken aynayı geriye katladım, sonra önüne geçtim yavaşlattım. eğer bunu 1. gözden gören arkadaşlara sormak istersen isim verebilirim, Dün gelen Ömer abimiz gördü, birde levent gördü..

ben tarafiğe sayğılı bir kişiydim ama şimdi bazen kendimi zor tanıyorum.... derler ya üzüm üzüme baka baka kararır.. bende bu hanzolara yaptıkları hataları yüzlerine vurmaya çalışıyorum yanlarına bırakmıyorum artık...

eğer yol maceralarımı duymak istersen bizim gruba bir sor ne actionlar yaşadık biz... kimlerin peşinden koşup sıkıştırdık... (tabi durup dururken kimseye sataşmam...)

Meliss bence daha ilk zamanlardan böyle yapma, çünkü motorun viraj kabiliyetini, hızlanmasını ii alış sonra sıkıştıranı sende sıkıştırırsın, baktın harbici öküz çıktı motoru hızlandırıp kaçarsın. yani gözün aynada iken viraj yapmaya alıştınmı iş tamamdır...:p cidden pek onaylancak davranışlar değil. tekrar söylüyorum ben böyle deeğildim beni bu duruma yaşadığım çevre getirdi. lanet okuyorum türkiyenin yollarına, yollarının üzerindeki bilinçsiz sürücülere.....

(konu dışına çıkılmasın..) tekrar geçmiş olsun. cesaretini topla, çukurlu yollardaki hakkını sende ara ve o mayın tarlası gibi olan yollarda cesaretini kaybetme dostum...

Meliss' Alıntı:
ne güzel bi hevesle bugün gıy gıy motorumla 25 km uzaklıktaki işime geleyim dedim,, gayet hoş güle oynaya geliyorum,- ki bu benim ilk uzun yolculuğum :) ama daha ilk günden çok korktum.. ben normal yolumda giderken, karşı şeritten bir kamyon benim geldiğimi gördüğü halde önündeki arabayı sollamaz mı? tabi beni resmen emniyet şeridine atıverdi... orasıda mıcır dolu,, motorum kaydı az daha düşüyordum :pale:
çook korktum yaa,, yani bu ilk deneyimimdi bugün ama gerçekten çok korktum,,, hala heryerim titriyor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar