Bugün İlk Kazamı Yaptım...!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun ama her zaman söylüyorum, eğitim aldın mı bilmiyorum ama bu tip kazalar motosiklet kullanmayı öğrenirken oluyor malesef en azından MT deki yararlı bilgileri bir kez daha okumanı tavsiye ederim :) Can bu daha kıymetlisi var mı senin için :rendeer: Tekrar çok geçmiş olsun daha dikkatli ol cnm sevdiklerini üzme :rendeer:

ahhh be dostum :( virajda vites düürmek hemde 1 e atmak :( hataların kalı :( çok büyük geçmi olsun ucuz atlatmışsın.. bi arkadaşımında başına geldi o günden sonra virajda debriyjaa dokunmaz oldu

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun. bu kadarına şükretmek ve bi doktora görünmek lazım...

görkem geçmiş olsun kardeşim

allah beterinden saklasın son kazan olur umarım bu :cat:

çok geçmiş olsun Görkem, allahtan sende birşey yok aman aman

bende dün viraja girerken hızım 50 falandı, dedim vitesi 2ye düşüremde öyle dönerim. bi düşürdüm meğersem 2deymişim 1 e atmışım, başladı patinaj çekmeye, neyse sakin sakin toparladım düzelttim.

başlığı gördüm çok korktum hemen telefona sarıldım saate bakınca dur dedim kendime sabahın 6sında aranmaz neyseki bişeyin yokmuş kardeşimya çok büyük geçmiş olsun allah daha beterinden sakınsın neden hastaneye gitmedin be görkemim çok mühim bir durum bu bişeyim yok demiyeceksin bir doktara gözükeceksin neyse kardeşim çok geçmiş olsun sabah ararım bir hal hatrını sorarım.

teşekkürler çağatay abim çok saolasın:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------

tam amatör kazası neyseki birşeyin yok geçmişolsun

ufff nede amtörüz yaa kazanın olucağı yeri kestirsen zaten kaza yapmazsın adı üstünde kaza emin ol senden daha pro'yum 4 senedir ilk kazam:cat::farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 PM ----------

çok geçmiş olsun Görkem, allahtan sende birşey yok aman aman

bende dün viraja girerken hızım 50 falandı, dedim vitesi 2ye düşüremde öyle dönerim. bi düşürdüm meğersem 2deymişim 1 e atmışım, başladı patinaj çekmeye, neyse sakin sakin toparladım düzelttim.

işte banada aynı durum oldu:cat::rendeer::salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 PM ----------

Geçmiş olsun.Lüleurgaz' a dünki düzenlenen gezi için mi geliyordun acep?Tam olarak nerde oldu kaza.Hala Lüleburaz da mısın?

saolasın hala lüleburgaz celaliyedeyim.umarım bir ara karşılaşırız..:cat::wiinkk:

Çok Geçmiş Olsun Canım, Allah Beterinden Korusun...:rendeer: :rendeer:

bence tecrübeli yada tecrübesiz olman yaptıgın km ile ilgilidir senelerle degil ben yılda 5000km yapsam 4 yılda 20 bin yapar ama senede 20 bin kmde yapan var oda 80bin km yapmış olur aradaki 60 bin cok büyük bir tecrübe farkıdır..ayrıca amatör yada profesyonel diye bir sey olmaz profesyonel olanlar yarışcılar burda tecrubelı yada tecrubesiz yada tecrübesi az olan ayrımı olabilir hatırlatmak istedim..motosiklete biniyorsak her an kaza yapabiliriz bu ayıp bişe degil sıkma sen canını....o tam amatör işi kaza diye yazan arkadasıda kullandıgı alaycı tavırdan dolayı kınıyorum :farao:

geçmiş olsun
benim 35000 km motor tecrübem var ama ilk vitesli motor kullanmam tam bir felaketti. Eğitim almadan asla vitesli motorun üzerine çıkmam arkadaş.

öncelikle geçmiş olsun görkem...
ama kazanın oluş şekli beni biraz şaşırttı... güzel motor kullanıyosun izlediğim kadarı ile ama yanlamayı sevdiğinde bi gerçek... e buda faturan:rendeer:

sıkma canını kazadır olur :wiinkk:

Virajlarda yapmayı çok sevdiğim harekettir bu:)..motorun vereceği bu tepkiyi beklememen şansızlık.Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar