Bugün gercekten cok üzüldüm

Arkadaşlar sabah kalktım işe giderken münübüse bindim paramı verdim oturdum koltuga yolu izliyorum birtane kurye arkadasımız geçti yanımızdan benim gözümde takılı kaldı neden bilmiyorum karsıdan gelen bir BMW ise yolda birkmiş su birikintisini motorun üstüne attı ve kurye arkadasımız sırılsıklam oldu içim acıdı, arabanın sahibine hem ben hemde motordaki adam bayağı bi küfür ettik :pr:

Allahtan o olay ile daha tehlikeli bir durum ortaya cikmamis . Dikkatinin dagilmasi sonucu dusebilirdide .

Oldukça fazla su gelince sıkı durmakta fayda var, bu akşam benimde başıma geldi, allahtan baştan aşağıya yağmurluk vardı, olmasa bile yağmurluk hiç umursamadan yola devam etmek, yani dikkatin dağılmaması çok önemli, bende umursamadım yoluma devam ettim, görüşüm açık olsun dengemi kaybetmeyeyim, tehlikeli bir durum oluşmasın yeter, ıslaklık bir şekilde giderilir nede olsa...

motorculuğun doğası bu...normal şartlarda zaten zor farkedilen motosiklet için araç sürücüsü tarafından su sıçratmamak için dikkat etmesi beklenemez...

Yağmurda motor sürerken diğer arabalarla yan yana gitmemeye çalışmak motorcunun görevi, benim de bikaç kere başıma geldi ne küfrettim nede bozuldum.

DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ...MALUM ANTALYADA BU gün fırtına vardı...dün akşamdan yağmur başlamıştı...su birikintisinde sağolsun bir uno luarkadaş 3-4 kovalık bi suyu boca etti...önce bayağı küfür ettim...ondan sonra kendi kendime ulan oğlum hakan dedim adam ne yapsın sular dolmuş..alt yapı nanay...velhasıl trafikte sakinlik çok önemli...

Gayet normal bir durum. Hele su birikintilerinin bol olduğu yollarda kaçmak imkansız. Otomobil sürücülerine suç bulmayın, yollarda su birikmişse onlar ne yapsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar