Bugün doğum günü olanlar!!!

terapi falan yok burda ya. yarin marin da yokum ben. 5 gun kayiplardayim. i uykular.

Bi kere çoğu insanın anneleri doğum günlerini hatırlamıyor olduğu için 1 Ocak yazdırıyo, ayrıca baharda tohumların daha çok atıldığı o yüzden Oğlak burcunun daha çok olduğu doğru. Ne güzel baharda yeşeren gerçek aşkın meyveleriyiz biz. Zaten aşkla yapıldığımız için daha bir genetik harikası oluyoruz :p

Bi kere çoğu insanın anneleri doğum günlerini hatırlamıyor olduğu için 1 Ocak yazdırıyo, ayrıca baharda tohumların daha çok atıldığı o yüzden Oğlak burcunun daha çok olduğu doğru. Ne güzel baharda yeşeren gerçek aşkın meyveleriyiz biz. Zaten aşkla yapıldığımız için daha bir genetik harikası oluyoruz :p

Haklısın örtmenim katılıyorum :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nosu yazıyor cepten bir ara istersen:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Koptum :queen::queen::queen:

bende o tohumcuklardanım :):queen:

dogum tarıhı 1 ocak olanlarda ihtiyar abimizin dedıgı gıbı kayıt olurken sallayıp sallayıp gecenler. ( ben bi kontrol edım bende oyle yapmıs olabılırım) :)

bende o tohumcuklardanım :):queen:

dogum tarıhı 1 ocak olanlarda ihtiyar abimizin dedıgı gıbı kayıt olurken sallayıp sallayıp gecenler. ( ben bi kontrol edım bende oyle yapmıs olabılırım) :)

Bence senin doğum tarihini nüfusta yanlış yazmışlar. Sen bir Oğlak olamazsın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar