Bugün de üşenmedik, evde oturmayı ayıp sayıp sürdük

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gelecekten geçmişe dönüp de hımbıl, tembel, üşüyen ev erkeği John Connor'ı avlamak isteyen Terminator T 800 gibi olmuşsun. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
abi orta yaş krizine girmiş gibisin son dönemlerde :ROFLMAO:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Donuyok.
Cüzdan için de geçerli.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hoca ahenkle dans eden saçlarının sırrı nedir? motosiklet mi? :)

Biz de 20'lerimizde motosiklet sürüyor olsaydık 40'larımızda bugün lepiska gibi saçlarımız olur muydu? :)

Biz neden 1960'lardaki Britanya işçi sınıfı gibi kel kel dolaşıyoruz? :)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S

Biz de 20'lerimizde motosiklet sürüyor olsaydık 40'larımızda bugün lepiska gibi saçlarımız olur muydu? :)

Bizim ailenin erkeklerinde irsî saç yok. Amcam hariç.
Bazen dizi falan izlerken "Vay be insanların saçı var" diye düşünürüm sesli olarak.
Sonra da spora başlayıp vücut yapsam Jason Statham gibi adam olurum aslında diye moral veririm kendime :D

Motosikleti
yok:(
la adam ne kadar güzel yerde yaşıyo birde gelmiş bizi azarlıyo

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizim ailenin erkeklerinde irsî saç yok. Amcam hariç.
Bazen dizi falan izlerken "Vay be insanların saçı var" diye düşünürüm sesli olarak.
Sonra da spora başlayıp vücut yapsam Jason Statham gibi adam olurum aslında diye moral veririm kendime :D
Spora ben de başlasam iyi olacak, her geçen gün Michelin maskotuna biraz daha fazla benziyorum.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Spora ben de başlasam iyi olacak, her geçen gün Michelin maskotuna biraz daha fazla benziyorum.
Geçen check-up'a girdim. 1 yılda 10 kilo almışım, eskisi kadar hareketlilik de yok. Doktor sordu alkol alıyor musunuz? Dedim "Haftada 1 almıyorum."
Şimdi haftada sadece 1-2 almaya başladım. Günlük min. 30dk yürüyüşü eksik etmemeye çalışıyorum.
Yürüyüşlerden sonra iyice randıman alınca da tek tük egzersizlere, hafif tempo koşuya, bisikletimi depodan çıkarıp tekrar düzenli bisiklet kullanmaya şınav mekik vs.'ye başlamayı düşünüyorum.
Bugüne ikimiz de tarih atıp 6 ay sonra durum güncellemesi yapalım :)

Geçen check-up'a girdim. 1 yılda 10 kilo almışım, eskisi kadar hareketlilik de yok. Doktor sordu alkol alıyor musunuz? Dedim "Haftada 1 almıyorum."
Şimdi haftada sadece 1-2 almaya başladım. Günlük min. 30dk yürüyüşü eksik etmemeye çalışıyorum.
Yürüyüşlerden sonra iyice randıman alınca da tek tük egzersizlere, hafif tempo koşuya, bisikletimi depodan çıkarıp tekrar düzenli bisiklet kullanmaya şınav mekik vs.'ye başlamayı düşünüyorum.
Bugüne ikimiz de tarih atıp 6 ay sonra durum güncellemesi yapalım :)
Günlük şınav çekmek 2 3 ay sonunda vücutta ciddi değişikliğe sebep olabiliyor . 1 Yıla yakın fitness yaptım 2 yıldır spor yapmıyordum arka kol ve omuz kaslarım 2 ay şınav çektikten sonra 2 3 kat daha fazla belli olmaya başladı bu altyapıdan da kaynaklı olabilir . Günlük düzenli 10 15DKda olsa tempolu yürüyüş ve şınav işinizi çözer.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Motosiklet genç tutar insanı . 😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi Türkiye'ye gelmeyi düşünüyo musun yakın tarihte?

MT ye vereceğim ücretsiz eğitim için baharda İstanbula geleceğim . Henüz kesin tarih belli değil. Daha önce gelmeyeceğim.

la adam ne kadar güzel yerde yaşıyo birde gelmiş bizi azarlıyo
Sultanbeylide yaşasam azarlıyabiliyormuyum ????

Ne alaka yahu 😂😂😂

Son düzenleme:
Motosiklet genç tutar insanı . 😊

MT ye vereceğim ücretsiz eğitim için baharda İstanbula geleceğim . Henüz kesin tarih belli değil. Daha önce gelmeyeceğim.

Sultanbeylide yaşasam azarlıyabiliyormuyum ????

Ne alaka yahu 😂😂😂
İstanbul yerine daha az insan yaşayan bir yerde yapılsa daha iyi olmaz mı? İstanbul'un trafiğinden çoğumuz nefret ediyordur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar