Kimi zaman da hızlanmak gerekir.Arkadaşlar,
Tehlike gördüğünüzde kornayasellektore, degil; frene basın..
Kimi zaman da hızlanmak gerekir.Arkadaşlar,
Tehlike gördüğünüzde kornayasellektore, degil; frene basın..
Aynı uğraşta olan insanlar; diğeri yanlış tercih, hata veya kaza yaptığında ve hatta ölüme maruz kaldığında içten içe "oh bana birşey olmadı" diye düşünür, kurbanı küçük görür eleştirirler. Hepimiz insanız her insanda olur. Boşver takma kafana.Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yalnız benim anlamadığım bir şey var; neden gece vakti izlenir hale getirmek için uğraşıp, tecrübe olsun diye youtube a falan yüklediğim videoya "ohoo bu da bir şey mi", "sorun sende", "müzik dinlersen ölürsün" gibi yorumlar yaparlar anlamıyorum. Sizin başınıza gelirse diye paylaşıyorum zaten, eve hırsız girince ev sahibini suçlayan polis gibi yorumlar gelmiş yine. Siz yaşasanız ben de gelip faydası olmayacak, sadece sinirinizi bozacak yorum yapayım bari. Forumun tadı böyle çıkıyor herhalde (!)
Aynı uğraşta olan insanlar; diğeri yanlış tercih, hata veya kaza yaptığında ve hatta ölüme maruz kaldığında içten içe "oh bana birşey olmadı" diye düşünür, kurbanı küçük görür eleştirirler. Hepimiz insanız her insanda olur. Boşver takma kafana.
Aydınlatma yetersiz gibi geldi bana birkaç sis lambası ile desteklesen fena olmaz bence
Geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun hocam Allahtan sol şeritten ilerliyorsunuz
Siz oradan geçtikten sonra adam solunuzdaki duvara mı çarpıyor?
Böyle bir durumda içimden geçirdiğim tek şey "o yola burnunu sokan arabanın solundan motosiklet değil de bir tır çıkması dileği."
O derece kinleniyorum.
Hakan whatsapta da yazdım, buradan da yazıyorum. Eleştiriyi bir geliştirme aracı olarak görmez, sadece hoşuna gidenleri duyarsan aynı şeyi bir daha ve bir daha yaşarsın. Motorda arkandan göktaşı düşmediği sürece sen suçlu olursun, unutma
Batuhan eyvallah, eleştiriye açığım zaten ama bir şöyle yapsaydın demek var, bir de böyle yaparsan zaten öyle olur demek var. Ne demek istediğimi anlatabildim sanırım. Bence burada yapılabilecek tek şey durmayı da bir seçenek olarak görmemem olayını geliştirmem. Cidden o adamın yolu komple kapatabileceğini düşünmemiştim çünkü. Ne birisiyle takışıyorum yolda, ne de herhangi bir düşmanım var. Araç sürücüsünün benimle kişisel bir problemi olamaz ama dediğim gibi yolun tamamen kapanmasını da ihtimal dahiline eklemem lazım sanırım.