necdet abim herkes ayrı ayrı gelsinde biz yolu bilmiyoz derdimiz o yoğun istek üzerine birisi şu yolu tarif etsin adam akıllı gelipte orlarda kıvranmayalım :rendeer:
Denetleme var kardeşim..Bakalım bakalım nasılmış diye bakalım007' Alıntı:Necdet baba Tunoka, mekan basarsınız haa...:queen: :queen: :queen:
Saati musturaki nin dediği gibi yapasak bende asya yakasına geçip birini alıcam17.00 de ama 18.30 da orda olabilirim...:wiinkk:
AA.. süper 15:00 te ikitelli de bi toplantım var 1 saat belki sürer ordan incirli ömürden Alper_timi alıcam.Size nasıl uyarsa banada uyar hasancımdonniedarko' Alıntı:tuncel abi muratla konuştuk birlikte geliyoruz siz de konuştunuz belki isterseniz bir noktada buluşup birlikte gidebiliriz ben mekanı biliyorum
ok.(diye kısaca yazamıyorum o yüzden uzatıyorum)donniedarko' Alıntı:abiler o zaman saat 15.30'da bu civardan gelecek onlar incirlideki BP'de buluşalım oradan hep birlikte maslak BP'ye hareket ederiz daha hoş olmaz mı
tuncel abi 15.30'a yetişemezseniz 16.00'da maslakta buluşuruz
donniedarko' Alıntı:abiler o zaman saat 15.30'da bu civardan gelecek onlar incirlideki BP'de buluşalım oradan hep birlikte maslak BP'ye hareket ederiz daha hoş olmaz mı
tuncel abi 15.30'a yetişemezseniz 16.00'da maslakta buluşuruz
necdet yandıntunoka' Alıntı:Necdeeet biliyon sigarayı bıraktıım gelirken sigara getirr..
bayan arkadas gelir tabi..ama sen 15.30 da geldiinde bizlerden birilerini mutlaka görürüsün zaten orda:wiinkk: :rendeer:FIRFIR' Alıntı:saat 3 veya 3:30 civarı maslak bp de birileri olur heralde ben mekanı bilmiorum arkadaslar bi de bayan arkadaslarıyla gelen varmı benim gibi??
FIRFIR' Alıntı:saat 3 veya 3:30 civarı maslak bp de birileri olur heralde ben mekanı bilmiorum arkadaslar bi de bayan arkadaslarıyla gelen varmı benim gibi??